aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛειψία... η Λέστερ της Γερμανίας! (video)

Λειψία… η Λέστερ της Γερμανίας! (video)

Στον δρόμο που χάραξε η… Λέστερ συνεχίζει η απίστευτη Λειψία!

Στη θέα του κόκκινου της Φράιμπουργκ, οι «ταύροι» του Ραλφ Χάσενχουτλ… αφήνιασαν και με το εντυπωσιακό 4-1, εκτός έδρας, έδειξαν ΞΑΝΑ πως μπορούν να κάνουν φέτος στη Γερμανία ό,τι και η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πέρυσι στην Αγγλία.

Με την έβδομη σερί (!) νίκη τους, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα και -με παιχνίδι περισσότερο- ξέφυγαν στο +6 από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου, συνεχίζοντας, έτσι, σίγουρα ΚΑΙ μετά τη 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.

Το σκορ για τη Λειψία άνοιξε με το «καλημέρα» στην αναμέτρηση, μόλις στο 2′ με ασύλληπτο σουτ, ο Κεϊτά, για να φέρει το ματς στα ίσα η Φράιμπουργκ γρήγορα, με τον Νίντερλεχνερ, στο 15′ Από εκεί και πέρα, όμως, ανέλαβε δράση ο απίθανός Τίμο Βέρνερ.

Με δύο γκολ στο 21’ και στο 35′, ο 20χρονος επιθετικός συνέχισε τον… χαβά του, «καθαρίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του, που έφτασε σε σκορ θριάμβου στο 79′, με τον Ζάμπιτσερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ