aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαβόρδε: Το «δώρο» Όγιος και το κέρδος €1.250.000

Λαβόρδε: Το «δώρο» Όγιος και το κέρδος €1.250.000

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που «έψησε» ποδοσφαιρικά τον Ρικάρντο Λαβόρδε και αυτή θα είναι αν όχι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του η τελευταία ευρωπαϊκή ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί.

Ο Κολομβιανός πρωτοήρθε στην Ευρώπη το 2010 μετά από υπόδειξη του Γκιγιέρμε Όγιος. Οι πλείστες επιλογές του Αργεντινού προπονητή ήταν κάκιστες, όμως στην περίπτωση του Κολομβιανού πέτυχε διάνα.

Ο 22χρονος, τότε, Λαβόρδε είχε πλούσιο ταλέντο, όμως μυικά ήταν πολύ αδύνατος. Δούλεψε ώρες ατελείωτες και η συνέχεια της πορείας του είναι γνωστή. Ξεχώρισε με τη φανέλα της «Κυρίας», η οποία αφού τον είχε δύο χρόνια ως δανεικό (πληρώσε 50 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο), τον αγόρασε από την Ούιλα το καλοκαίρι του 2012 για 250 χιλιάδες ευρώ και τον πούλησε στην Κρασνοντάρ ένα χρόνο αργότερα έναντι €1.600.000.

Διαβάστε επίσης: Τέλος στο σήριαλ, έστειλε το συμβόλαιο ο Λαβόρδε – Το ποσό της συμφωνίας

Κάνοντας τη σούμα εσόδων-εξόδων η Ανόρθωση κέρδισε €1.250.000 από τον Λαβόρδε, ο οποίος πέντε χρόνια μετά επιστρέφει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Πάνε αεροδρόμιο για Λαβόρδε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ