aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠάνε αεροδρόμιο για Λαβόρδε

Πάνε αεροδρόμιο για Λαβόρδε

To ένα δώρο μετά το άλλο κάνει στους φίλους της Ανόρθωσης ο Ανδρέας Παντελή. Μετά την απόκτηση του Μίχαλ Ντιουρίς με ελευθέρα μετεγγραφή ο πρόεδρος της «Κυρίας» κάνει πράξη την επιθυμία χιλιάδων φίλων της ομάδας με την επιστροφή του Ρικάρντο Λαβόρδε.

Η απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Αμμοχώστου με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να έρχεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Τέλος στο σήριαλ, έστειλε το συμβόλαιο ο Λαβόρδε – Το ποσό της συμφωνίας

Η επιστροφή Λαβόρδε έπειτα από πέντε χρόνια φέρνει ενθουσιασμό στους φίλους της Ανόρθωσης, καθώς είναι από τους ποδοσφαιριστές που λατρεύεται όσο λίγοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η κάθοδος του στην Κύπρο θα φέρει κοσμοσυρροή στο αεροδρόμιο, αφού του ετοιμάζεται θερμή υποδοχή.

Όπως ενημερωθήκαμε από την επίσημη Ανόρθωση δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί η πτήση με την οποία θα αφιχθεί στην Κύπρο ο Λαβόρδε. Ο Κολομβιανός θα αρχίσει το υπερατλαντικό ταξίδι, πιθανότατα, την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ