aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚρισμάρεβιτς ή Νάρβα Τρανς στον δρόμο του Απόλλωνα

Κρισμάρεβιτς ή Νάρβα Τρανς στον δρόμο του Απόλλωνα

Έναν παλιό γνώριμο πολύ πιθανόν να βρει στον δρόμο του ο Απόλλωνας στον β΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον η ομάδα της Λεμεσού επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα.

Οι κυανόλευκοι κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ζελέζνιτσα (Βοσνία) – Νάρβα Τρανς (Εσθονία).

Προπονητής της Ζελέζνιτσα είναι ο γνωστός από την πολυετή θητεία του στην Κύπρο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς.

Πρόκεται για ομάδα της Βοσνίας η οποία τερμάτισε στην 2η θέση του πίνακα και η οποία έχασε τον τίτλο στην διαφορά των τερμάτων από την Ζρίνσκι Μόνσταρ αφού είχαν και οι δύο ομάδες από 50 βαθμούς, χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς ανάλαβε πριν μερικές μέρες την ομάδα και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ποτέμπα Σκοπίων.

Αρχηγός της ομάδας είναι ο διεθνής με την Εθνική Βοσνίας Βέντραν Κοσέφσκι που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.

Όσον αφορά την Νάρβα Τρανς, είναι ομάδα της Εσθονίας και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ αφού κατέκτησε το κύπελλο της χώρας. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη ήδη στην Εσθονία με την Νάρβα Τρανς να βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας μαζέψει σε 18 αγώνες 35 βαθμούς και βρίσκεται στο -9 από την κορυφή.

Προπονητής της είναι ο Αντιάμ Κουζάγιεφ, 53 ετών ενώ αρχηγός της είναι ο Άρτουρ Κοτένκο, 36 ετών ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Εσθονίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ