aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚρίσιμες ώρες στην Ανόρθωση, σε όλα τα επίπεδα

Κρίσιμες ώρες στην Ανόρθωση, σε όλα τα επίπεδα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Σε τεντωμένο σκοινί βαδίζει η Ανόρθωση. Ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ανδρέας Παντελή δείχνει αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση Ουζόχο ψάχνοντας δικαίωση στο Εφετείο, ενώ το πρωί της Τρίτης (19/2) πήγε στο ΤΑΕ Αρχηγείου σχετικά με τις καταγγελίες της Ανόρθωσης  για τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη για μεταφορά και αλλοιώσεις στον φάκελο με τα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα του Φράνσις Ουζόχο με παράνομο τρόπο αλλά και για δηλώσεις του στα ΜΜΕ με τις οποίες έχει δικάσει και καταδικάσει δημοσίως συγκεκριμένα πρόσωπα.

Την ίδια ώρα η κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας «μυρίζει» μπαρούτι. Η αποκλειστική συνέντευξη του Ντάνιελ Πράνιτς στο «Goal» είναι αρκούντως ενδεικτική με τον Κροάτη να δηλώνει ότι οι παίκτες αφέθηκαν μόνοι: «Όλα γύρω από τον σύλλογο δεν είναι επαγγελματικά. Μόνο οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κρατήσουν τη… δουλειά. Κανείς δεν μας στηρίζει, ούτε ακόμη και οι οπαδοί μας», τόνισε ο Πράνιτς, ο οποίος πρωτίστως έδειξε ενοχλημένος για το γεγονός ότι οι παίκτες αφέθηκαν μόνοι παρά για το ότι είναι απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες. Τα πειθαρχικά παραπτώματα ολοένα και αυξάνονται με το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ Ντουγκλάο και Μικελτάντζε να κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρό.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Πράνιτς στο «Goal»: «Είμαστε απλήρωτοι, ήρθε η ώρα να φύγω»!

Ο κλοιός στο οικονομικό κομμάτι σφίγγει επικίνδυνα. Η τελευταία μισθοδοσία έγινε για το μήνα Νοέμβριο και υπάρχει ανησυχία για το πώς η Ανόρθωση θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου υπέβαλε την παραίτησή του, οι φήμες για το μέλλον του Ανδρέα Παντελή δίνουν και παίρνουν και οι πληροφορίες θέλουν τον Χρίστο Πουλλαΐδη να έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Τιμούρ Κετσπάγια και να περιμένει τις εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έρχονται διοικητικές αλλαγές, παρακολουθεί ο Πουλλαΐδης

Η επόμενη μέρα της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή βρίσκει την Ανόρθωση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση σε όλα τα επίπεδα και οι επόμενες μέρες κρίνονται ως ιδιαίτερα καθοριστικές για το μέλλον της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: H απάντηση Παντελή στις «βόμβες» Πράνιτς στο «Goal» για χρωστούμενα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ