aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βόμβα» Πράνιτς στο «Goal»: «Είμαστε απλήρωτοι, ήρθε η ώρα να φύγω»!

«Βόμβα» Πράνιτς στο «Goal»: «Είμαστε απλήρωτοι, ήρθε η ώρα να φύγω»!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ξέσπασμα και κατάθεση ψυχής από τον Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος μιλώντας αποκλειστικά στο «Goal» λέει πολλά που θα συζητηθούν. Αναφέρεται στην κατάσταση που βιώνει στην Ανόρθωση, τονίζει ότι η διοίκηση και ο κόσμος έχουν αφήσει τους παίκτες μόνους τους, μιλά για τους μισθούς που έχουν να παίρνουν εδώ και κάποιους μήνες οι ποδοσφαιριστές, το σίριαλ Ουζόχο και επισημαίνει ότι με τις συνθήκες που δουλεύουν κάνουν… θαύματα.

Επίσης, για πρώτη φορά αναφέρεται ανοικτά στην πρόθεση του να αποχωρήσει από την Ανόρθωση με το τέλος της σεζόν. Ακολουθούν όλα όσα μας ανέφερε ο Κροάτης «άσος», του οποίου η άποψη, με την τεράστια καριέρα που κουβαλά έχει βαρύνουσα σημασία και ανάλογο εκτόπισμα.

Διαβάστε επίσης: Tα 4 μέλη του Εφετείου, η παραίτηση και πότε θα εκδικάσει την έφεση

Ντάνιελ, αρχικά ένα σχόλιο για το παιχνίδι με την Ομόνοια;
«Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Η Ομόνοια έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει. Δεν ήμασταν τόσο καλοί και στο τέλος ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ».

Αυτό το αποτέλεσμα σας διατηρεί στην εξάδα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την απόφαση του Εφετείου.
«Είναι δύσκολο να πω κάτι. Σε αυτή την κατάσταση, δουλεύουμε και όλα γύρω από τον σύλλογο είναι πολύ δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές. Αυτό πρώτη φορά το συναντώ στην καριέρα μου, αλλά πρέπει να πω ότι είμαι περήφανος για το πώς οι παίκτες και η ομάδα, χειρίζονται τη σεζόν, γιατί όλα γύρω από τον σύλλογο δεν είναι επαγγελματικά. Μόνο οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κρατήσουν τη… δουλειά. Κανείς δεν μας στηρίζει, ούτε ακόμη και οι οπαδοί μας. Έχω να δω τους οπαδούς μας από την περσινή σεζόν, οι άνθρωποι του συλλόγου το ίδιο. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση και ελπίζω ότι δεν θα πάρουν βαθμούς από εμάς, επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν το αξίζουν αυτό. Σε κάθε παιχνίδι παλεύουμε, δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο. Πρέπει να πω ότι σε αυτές τις συνθήκες που δουλεύουμε κάνουμε θαύματα. Κάποιος μπορεί να πει ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί, ότι δεν παλεύουμε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο και ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε στην πρώτη εξάδα και θα παίξουμε στα πλέι οφ. Για κανένα, ούτε για τους οπαδούς, τον κόσμο στην ομάδα, ούτε για εμάς, δεν αξίζει αυτό και ελπίζω ότι δεν θα γίνει».

Διαβάστε επίσης: Παντελή στο Goal: «Έφεση και αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής»

Είναι πολύ σοβαρά αυτά που μας αναφέρεις. Πιστεύεις ότι η διοίκηση, ο πρόεδρος δεν είναι κοντά σας τη φετινή χρονιά;
«Δεν θέλω να συζητήσω γι’ αυτό».

Ανέφερες όμως ότι κανείς δεν σας στηρίζει. Και ότι μόνο οι παίκτες είναι πραγματικά κοντά στην ομάδα…
«Ναι, μόνο οι ποδοσφαιριστές».

Η διοίκηση;
«Κοιτάξτε… (το σκέφτεται λίγο). Να μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές αυτή την σεζόν είναι μόνοι τους και προσπαθούμε να κάνουμε πραγματικά το καλύτερο γι’ αυτό τον σύλλογο. Επίσης, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν και να κάνουν τη δουλειά τους, διότι δεν είναι δυνατό να είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα… Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τον τερματοφύλακα μας, τον Ουζόχο, και την καριέρα του. Ήρθε εδώ και δεν ξέρει τι συμβαίνει, δεν ξέρει τίποτα! Απλά προπονείται και δεν μπορεί να παίξει στα παιχνίδια».

Πώς είναι η ψυχολογία στα αποδυτήρια;
«Δεν έχουμε πρόβλημα. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο φυσικά. Πρέπει να πω επίσης ότι είμαστε απλήρωτοι, είναι πρώτη φορά που το λέω αυτό».

Πόσο καιρό είστε απλήρωτοι; Δύο – τρεις μήνες;
«Κάτι τέτοιο, ναι, δύο – τρεις μήνες είμαστε απλήρωτοι. Δεν είναι εύκολη κατάσταση. Αν είμαστε επαγγελματίες δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτού του είδους τις καταστάσεις και γι’ αυτό το λέω. Για τους παίκτες είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Δίνουμε και την καρδιά μας γι’ αυτή την ομάδα, δίνουμε την καρδιά μας γι’ αυτή τη φανέλα και ελπίζω ότι κάποιοι θα μας βοηθήσουν. Δεν ξέρω… Τους οπαδούς μας δεν τους βλέπω, δεν είναι εδώ, εδώ και ένα χρόνο. Τσακώνονται δεν ξέρω με ποιον. Αν αγαπάς την ομάδα, το θέμα της ταυτοποίησης δεν είναι πρόβλημα πιστεύω. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Δίνουμε την καρδιά μας σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο».

Είσαι πολύ απογοητευμένος. Πώς σκέφτεσαι το μέλλον σου;
«Ήρθε η ώρα να φύγω από την Ανόρθωση. Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν με την Ανόρθωση».

Θα είναι και η τελευταία της καριέρας σου;
«Όχι, ακόμη μπορώ να παίξω καλό ποδόσφαιρο, δεν έχω πρόβλημα με τα τρεξίματα μου, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, όμως, όχι σε αυτού του είδους τις συνθήκες… Κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν θέλω να είμαι το Νο 6 στην Κύπρο, θέλω να παλεύω για το πρωτάθλημα. Αν θέλουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα, τότε όλοι πρέπει να είμαστε στη σωστή θέση. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας. Αν δεν έρχονται, είναι δύσκολο. Χρειαζόμαστε τους ανθρώπους του συλλόγου να μας βοηθήσουν, επειδή μόνο οι ποδοσφαιριστές μπορούν να κάνουν τη δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ