aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚουτίνιο: «Ενδιαφερόμουν, τώρα όμως είμαι στη Λίβερπουλ»

Κουτίνιο: «Ενδιαφερόμουν, τώρα όμως είμαι στη Λίβερπουλ»

Για πρώτη φόρα ο Φιλίπε Κουτίνιο μίλησε και αποκάλυψε πόσο κοντά βρέθηκε στην Μπαρσελόνα το περασμένο καλοκαίρι. «Ήταν μια προσφορά για δουλειά, και στη ζωή κάποιες φορές ενδιαφέρεσαι και κάποιες άλλες όχι, στην περίπτωσή μου, όπως όλοι γνωρίζουν, ενδιαφερόμουν πολύ, το ίδιο και η οικογένειά μου», δήλωσε μετά τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπέρνλι, και συνέχισε λέγοντας:

«Όπως έχω πει ξανά, είναι μεγάλη τιμή να δέχεσαι προσφορά από έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο, αλλά επίσης είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ. Η Λίβερπουλ είναι σπουδαίος σύλλογος παγκοσμίως. Τώρα είμαι εδώ και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως πάντα», είπε, θέλοντας να καθησυχάσει τους φίλους των «κόκκινων».

Όπως έγινε και στην περίπτωση του Λουίς Σουάρες, πολλοί φοβούνται ότι ο Κουτίνιο θα παραμείνει μια ακόμη χρονιά προτού μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Η επιστροφή του Βραζιλιάνου στην ενδεκάδα στον αγώνα με την Μπέρνλι δεν συνδυάστηκε με νίκη, καθώς το σκορ έμεινε στο 1-1, με τον Κλοπ να τον αντικαθιστά στο 78ο λεπτό και να δηλώνει: «Τα πήγε καλά, χρειάζεται να βρει ρυθμό, είναι φυσιολογικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ