aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κλείνει τον Αντάμα Τραορέ με ποσό - ρεκόρ η Γουλβς

«Κλείνει τον Αντάμα Τραορέ με ποσό – ρεκόρ η Γουλβς

Η Γουλβς προσθέτει τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ της ενόψει της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ και ετοιμάζεται να καταβάλλει ποσό – ρεκόρ για την απόκτηση του Αντάμα Τραορέ.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι «λύκοι» φέρονται έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ισπανού (με ρίζες από το Μάλι) εξτρέμ της Μίντλεσμπρο, κάνοντάς τον την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 22χρονος Τραορέ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και αγωνίζεται στο Νησί από το καλοκαίρι του 2015, έχοντας 74 συμμετοχές και πέντε γκολ με τις φανέλες των Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο.

Πέρυσι πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του στην Τσάμπιονσιπ, μετρώντας 37 συμμετοχές, 5 γκολ και 10 ασίστ, με αποτέλεσμα να γίνει αποδέκτης τριών ατομικών διακρίσεων με την «Μπόρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ