aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κλειδώνει» ο Πάμπος και «τρέχει» ο σχεδιασμός

«Κλειδώνει» ο Πάμπος και «τρέχει» ο σχεδιασμός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας. Εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών αφού προηγουμένως πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

Παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μέχρι και την υπογραφή, ο Κύπριος τεχνικός θα κοουτσάρει την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας στη νέα περίοδο. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα αποτελέσει τον έβδομο σταθμό στην προπονητική καριέρα του. Έμπειρος ο Χριστοδούλου γνωρίζει πού πάει και τις απαιτήσεις του συλλόγου. Θα συνεργαστεί και πάλι με τον Μάκη Παπαϊωάννου που κατέχει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Οι δυο τους συνυπήρξαν και στην Ομόνοια.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο 52χρονος προπονητής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή θα σχεδιάσουν την ομάδα της επόμενης περιόδου. Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ και ακολούθως, αναλόγως των κενών που θα δημιουργηθούν θα γίνουν οι ενέργειες για τις προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ