aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίσσας: «Σαφώς οι λεπτομέρειες μας έχουν στερήσει το βαθμολογικό όφελος»

Κίσσας: «Σαφώς οι λεπτομέρειες μας έχουν στερήσει το βαθμολογικό όφελος»

Ο Τάσος Κίσσας έκανε δηλώσεις μετά την ήττα της Νέας Σαλαμίνας (2-1) από τον ΑΠΟΕΛ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Σαφώς και οι λεπτομέρειες μας έχουν στερήσει το βαθμολογικό όφελος. Νομίζω πως με την εμφάνισή μας δείξαμε συνέπεια και την καλή αγωνιστική παρουσία που έχουμε στο τελευταίο διάστημα. Δεν ήρθαμε σήμερα για να κλειστούμε και να παίξουμε αντιποδόσφαιρο. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι όμως κάποιες προσωπικές αδράνειες δεν μας άφησαν να φύγουμε με κέρδος από το ΓΣΠ».

Για το πώς νιώθει όταν αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ και αν συνήθισε αυτή τη διαδικασία: «Η ζωή όπως και το ποδόσφαιρο προχωρά. Καλώς ή κακώς οι δρόμοι ενός ποδοσφαιριστή με μια ομάδα χωρίζουν. Τώρα, όμως, βρίσκομαι στη Νέα Σαλαμίνα και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Προσπαθώ με την παρουσία μου να βοηθώ την ομάδα κάθε βδομάδα. Ευελπιστώ ότι θα βάλω και γω το λιθαράκι μου για να συνεχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να έχει απαιτήσεις στον αγωνιστικό χώρο και να βλέπει ψηλά».

Για το αν η ομάδα διεκδικεί ξεκάθαρα είσοδο στην πρώτη εξάδα είπε: «Από την στιγμή που είμαστε εκεί θα ήταν ψέμα να πούμε ότι δεν διεκδικούμε είσοδο στην πρώτη εξάδα. Σαφώς και τη διεκδικούμε. Έχουν μείνει μόνο λίγα παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε όλους τους πόντους και ας ελπίσουμε πως το ταμείο θα είναι από τη μεριά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ