aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚιννής στον Active (107.4, 102.05): «Ο Χάμπος δεν θα αγωνιζόταν στην Κύπρο»

Κιννής στον Active (107.4, 102.05): «Ο Χάμπος δεν θα αγωνιζόταν στην Κύπρο»

Ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων, Φάνος Κιννής, μιλώντας στον Active (107.4, 102.05), αναφέρθηκε στην τιμωρία του Ρομπέρζ, τα αγωνιστικά προβλήματα, το ενδιαφέρον για τον Κυριάκου και τον σχεδιασμό.

Για την τιμωρία του Ρομπέρζ: Δυστυχώς έχουν επιβληθεί στον Ρομπέρζ ακόμη 2 αγωνιστικές. Ίσως δεν έπρεπε καν να αποβληθεί, όμως από τη στιγμή που αποβλήθηκε οι ποινές είναι εκεί. Και είναι κάτι που περιμέναμε. Οι κανονισμοί είναι εκεί, ο Αθλητικός Δικαστής διαβάζει την έκθεση του παρατηρητή και το φύλλο αγώνος.

Για τους κανονισμούς για τις ποινές: Τους κανονισμούς εμείς τους ψηφίζουμε. Οι έξτρα ποινές και τα κεκλεισμένων πρέπει να το δούμε πιο σοβαρά, γιατί στο τέλος τιμωρούνται οι ομάδες και όχι αυτή που φταίνε. Όσον αφορά στις ποινές από τον Αθλητικό Δικαστή, όταν δεν είναι αντιαθλητικό χτύπημα είναι κρίμα να τιμωρούνται. Ο Ρομπέρζ κοσμεί τα γήπεδα και είναι κρίμα να δέχεται τέτοιες τιμωρίες.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: Ίσως είναι η πρώτη φορά που πάμε ένα παιχνίδι χωρίς πολλά προβλήματα. Έχουμε μόνο τιμωρίες και τον Αγγελή. Είναι σημαντική η επιστροφή του Μάγκλιτσα και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια. Αν θέλουμε να ελπίζουμε στον τίτλο πρέπει να πάμε στο ΓΣΠ μόνο με για τη νίκη. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είναι καταδικαστικό.

Για τον Χάμπο Κυριάκου: Ενδιαφέρον υπάρχει, όχι κάτι επίσημο. Ο Χάμπος είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα, δεν πρόκειται να στερήσουμε την καριέρα σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Αλλά όταν δεν υπάρχει κάτι επίσημο θα το δούμε. Είναι μεγάλο ταλέντο, το οποίο παρακολούθησαν πολλές μεγάλες ομάδες. Κάνει μία εξαιρετική σεζόν και αν δεν είχε τους τραυματισμούς, τώρα δεν θα αγωνιζόταν στην Κύπρο.

Για την ανέγερση του γηπέδου: Έγινε μία συνάντηση των 3 προέδρων και έχουμε ένα ραντεβού με τον αρχιτέκτονα και θα προχωρήσουμε στην τελική ευθεία για να αρχίσουν τα έργα στο Κολόσσι. Με αυτή τη συνάντηση έχουν λυθεί πολλά προβλήματα και με την κάθοδο του αρχιτέκτονα θα μπούμε στην τελική ευθεία για να δημιουργηθεί το γήπεδο.

Για τον Σωφρόνη και τον σχεδιασμό: Κάναμε αρκετές κουβέντες μαζί του και θεωρούμε δεδομένο πως θα είναι εκεί και του χρόνου. Ο προγραμματισμός δεν σταματάει ποτέ, έχουμε συμφωνήσει με όλους όσους θέλουμε να κρατήσουμε για τη νέα σεζόν. Προχωράμε για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Μας ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές από πολλά πρωταθλήματα. Είναι νωρίς να αναφερθούμε σε συγκεκριμένους στόχους. Έχουμε σημαντικό αγώνα την Κυριακή και όλα στην ώρα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ