aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚιννής: «Δεν θα πάμε για διακοπές»

Κιννής: «Δεν θα πάμε για διακοπές»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για το παιχνίδι με τη Λιόν ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, τόνισε στο «Goal» πως, θα ταξιδέψουν στη Γαλλία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«O προπονητής μας θα κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Δεν υπάρχουν προβλήματα και θα πάμε στη Γαλλία για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό από μόνο του αποτελεί μια πρόκληση για μας. Δεν θα πάμε για διακοπές. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν έρθει θετικό αποτέλεσμα θα είναι ευπρόσδεκτο», είπε.

Και πρόσθεσε: «Παίξαμε στα ίσα όλες τις ομάδες και είναι θετικό που καταφέρνουμε να σκοράρουμε και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό θα επιδιώξουμε και με τη Λιόν. Μας έδωσαν και βαθμούς αυτά τα γκολ και είναι σημαντικό. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να είμαστε από αυτούς τους αγώνες, που μας βοηθούν από κάθε άποψη».

Ο κ. Κιννής είχε και ένα καλό λόγο να πει για τον κόσμο του Απόλλωνα: «Ευχαριστούμε αυτούς που βρέθηκαν στο “Αμμόχωστος”. Θέλουμε όμως περισσότερους, γιατί έχουμε μεγάλες προσδοκίες αυτή τη χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ