aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚιννής: «Δεν παύει να είναι ένας τίτλος»

Κιννής: «Δεν παύει να είναι ένας τίτλος»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports 1 ο Φάνος Κιννής.

Για την παρουσία παικτών με λιγοστό χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους με την Καρμιώτισσα: «Πήγαν όλοι πολύ καλά, και ο Πελαγίας και ο Πίττας και ο Σεμέδο. Αντικατέστησαν επάξια τα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν χθες».

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Όσο περνά ο καιρός τα παιχνίδια λιγοστεύουν. Αν κερδίσουμε το ΑΠΟΕΛ θα είμαστε σε μικρή απόσταση από την κορυφή».

Για τον επαναληπτικό με την Ομόνοια: «Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα. Δίνουνε μεγάλη σημασία στο κύπελλο και θα έρθουν για την πρόκριση. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση και να συνεχίσουμε στο κύπελλο, ένα θεσμό που μας ενδιαφέρει πολύ».

Για το κύπελλο: «Δεν παύει να είναι ακόμη ένας τίτλος. Θέλουμε να κρατήσουμε τα ηνία από την περασμένη σεζόν. Αν προκριθούμε θα είναι ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα και θα ανέβει η ψυχολογία σε όλους».

Για τον κόσμο: «Η δυναμική που αποκτά η ομάδα με τον κόσμο είναι μεγάλη. Χθες δεν είχαμε μεγάλη προσέλευση όμως την ερχόμενη Δευτέρα και την Τετάρτη περιμένουμε γεμάτη Δυτική».

Για τη συνέχεια: «Για όλες τις ομάδες είναι σημαντικά όλα τα παιχνίδια. Εμείς θα έχουμε και αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών».

Για τον Γκιέ Γκιέ: «Είναι πάρα πολύ κοντά. Θα είναι πίσω πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ».

Για τον Παπουλή: «Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι την ερχόμενη Δευτέρα».

Για τον Αυγουστή: «Ο Σωφρόνης κάνει φανταστική δουλειά από την ημέρα που έχει αναλάβει. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Γνωρίζει πάρα πολλά πράγματα, ίσως περισσότερα από τον οποιονδήποτε άλλο. Πάντοτε πίστευε στις δυνατότητες της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ