aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίνηση-ντόπα από την διοίκηση της Ανόρθωσης

Κίνηση-ντόπα από την διοίκηση της Ανόρθωσης

Το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης ανακοίνωσε πως η προπώληση για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (30/10, 20:00), θα ξεκινήσει την Πέμπτη (28/9) στις 12:00, ΜΟΝΟ μέσω του διαδικτυακού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com.

Αναλυτικά: «Εισερχόμενοι στο σύστημα, μπορείτε να αγοράσετε online τα εισιτήρια σας, επιλέγοντας την θέση που επιθυμείτε να καθίσετε στο «ΑΕΚ Αρένα». Αυτό που αλλάζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι σε σχέση με προηγούμενες περιπτώσεις, είναι το γεγονός πως θα γίνεται αγορά πραγματικού εισιτηρίου και όχι voucher όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Κάρτα προνομίων και σειρά προτεραιότητας

Η αγορά εισιτηρίων θα γίνει βάσει σειράς προτεραιότητας, όπως προκύπτει μέσα από τους βαθμούς που ο κάθε φίλαθλος της Ανόρθωσης συγκεντρώνει στην κάρτα προνομίων με την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας και άλλων αγορών στην μπουτίκ. Η παρουσία στη λίστα δεν συνεπάγεται με αγορά εισιτηρίου, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σχετική λίστα δημοσιοποιείται πιο κάτω:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 
ΝΕΩΝ 
ΠΑΙΔΙΚΟ

Οι οπαδοί μας θα καθίσουν στην κερκίδα Λάρνακα (Βόρεια), με επιλογή αγοράς εισιτηρίου από το 203 μέχρι το 205. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό. Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 18:30.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω των εισιτηρίων που παραχωρήθηκαν από την ΑΕΚ και τα οποία δεν μπορούν να ικανοποιήσουν την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τον κόσμο της ομάδας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης αποφάσισε όπως παραχωρήσει προς πώληση τα τιμητικά εισιτήρια που του αναλογούν.

Σημειώνεται πως τα στοιχεία που θα καταγραφούν όταν θα γίνεται η αγορά του εισιτηρίου, θα πρέπει να συνάδουν με την ταυτότητα που θα κληθούν να επιδείξουν οι οπαδοί μας κατά την είσοδο τους στο γήπεδο. Θα τηρείται αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομα χωρίς εισιτήριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ