aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚινείται για 5-6 πρωτοκλασάτους

Κινείται για 5-6 πρωτοκλασάτους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Καμία βιασύνη δεν υπάρχει για το κεφάλαιο μετεγγραφές παικτών που προορίζονται για βασικοί», τονίζουν στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και Μάκης Παπαϊωάννου, θέλουν να είναι σίγουροι για τις επιλογές τους, αφού κινούνται για την προσθήκη πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Πέραν από κάποιες προσθήκες παικτών που αποκτήθηκαν ως δεύτερη επιλογή σε κάποιες θέσεις (όπως οι Ζαχαρίας Θεοδώρου & Τιμόθεος Παύλου), τόχος είναι όπως εντάξουν στο ρόστερ 5-6 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα είναι σε θέση να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Διαβάστε εδώ: Ανακοίνωσε και 2η προσθήκη η Νέα Σαλαμίνα

Ο αριθμός των μετεγγραφών θα κριθεί και από πιθανές άλλες αποχωρήσεις αφού απομένει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Καρλάο. Στη Νέα Σαλαμίνα είναι κάθετοι ότι, ο Βραζιλιάνος διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα τους και αν επιθυμεί να αποχωρήσει θα πρέπει να φέρει πρόταση.

Διαβάστε εδώ: Ανακοίνωσε την πρώτη της μετεγγραφή

Επίσης, είναι σε αναμονή για τους Καρώ και Ρέινολντς, που αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα και οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν την παραμονή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ