aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαKι όμως, δεν ήταν «όλα καλά» Τιμούρ…

Kι όμως, δεν ήταν «όλα καλά» Τιμούρ…

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το «no comment» έγινε «όλα καλά» με τον Τιμούρ Κετσπάγια να επιλέγει για δεύτερη φορά μετά από αγώνα της Ανόρθωσης να μην τοποθετηθεί. Μάλιστα, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των εκπροσώπων του Τύπου για να εξηγήσει το λόγο που τον ωθεί να μην μιλάει ο Γεωργιανός ήταν ανένδοτος. Το «όλα καλά» επαναλήφθηκε τέσσερις φορές και η απορία παραμένει. Οι πληροφορίες θέλουν τον Τιμούρ Κετσπάγια χολωμένο με την απόφαση της ΚΟΠ να τον τιμωρήσει μετά τις δηλώσεις που έκανε στο τέλος του αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την Ομόνοια.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η αντίδραση του 50χρονου προπονητή στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα. Πολύ πιθανόν το «όλα καλά» να γίνει «μια χαρά» και οι δημοσιογράφοι να μένουν με τα χέρια στα πληκτρολόγια και ο κόσμος της Ανόρθωσης στο «σκοτάδι» για τις σκέψεις του προπονητή της ομάδας τους. Ο Κετσπάγια δεν μίλησε μετά το ματς με τον Απόλλωνα, πριν τον αγώνα με τη Βασιλεία, μετά την αναμέτρηση με τους Ελβετούς και στο τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Δικαίωμά του και ο καθένας δικαιούται να κρίνει την απόφαση του Γεωργιανού με το δικό του «φακό».

Διαβάστε επίσης: Είπε τέσσερις φορές «όλα καλά» και έφυγε ξανά ο Κετσπάγια

Πάντως, στο αγωνιστικό μέρος δεν ήταν «όλα καλά» για την Ανόρθωση. Στο πρώτο ημίχρονο η «Κυρία» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έπαιξε όπως η γάτα το ποντίκι τον Ολυμπιακό, όμως δεν κατάφερε να «σκοτώσει» το παιχνίδι παρά τις εννέα τελικές προσπάθειες που είχε οι πλείστες εκ των οποίων κλασσικές ευκαιρίες.

Με τον Ντορ Μίχα να κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα, τον Κβιλιτάια εμφανώς πιο έτοιμο και τον Χούσμπαουερ σε ρόλο δημιουργικού μέσου έχοντας… κανονικό «δεκάρι» μπροστά του η Ανόρθωση κυκλοφόρησε αρκετά καλά και γρήγορα την μπάλα, επιτέθηκε από τον άξονα και από τα άκρα, αλλά δεν ήταν όσο αποτελεσματική θα έπρεπε. Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν στοίχισε, όμως στο μέλλον μπορεί να αποβεί καταστροφική. Όσο κυλούσε ο χρόνος στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση έχανε δυνάμεις, εμφανώς επηρεασμένη από την πτώση της απόδοσης του (ανέτοιμου για ενενηντάλεπτο) Μίχα και επέτρεψε στον Ολυμπιακό να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να πιστέψει ότι θα πάρει βαθμολογικό κέρδος.

Διαβάστε επίσης: Με συνταγή από τη Γεωργία «καθάρισε» η «Κυρία» (vid & pics)

Στις καθυστερήσεις ο Οριασβίλι σε μία από τις ελάχιστες φορές που σήκωσε το κεφάλι και είδε συμπαίκτη του για να πασάρει η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κβιλιτάια από τον Νεόφυτου Μιχαήλ και ο Οκριασβίλι ευστόχησε διαμορφώνοντας με το τέταρτο φετινό του γκολ το τελικό 2-0.

Νίκη ηρεμίας για την Ανόρθωση μετά από μία ισοπαλία (Ομόνοια) και δύο κολλητές ήττες (Απόλλων, Βασιλεία). Μίχα και Κβιλιτάια αν και νωρίς μετά βεβαιότητας είναι ποδοσφαιριστές που αλλάζουν τη δυναμική της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ