aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Ντρέπομαι, αν δεν ήταν ο τελικός θα πήγαινα σπίτι μου!»

Κετσπάγια: «Ντρέπομαι, αν δεν ήταν ο τελικός θα πήγαινα σπίτι μου!»

Έντονα απογοητευμένος με την απόδοση της Ανόρθωσης και την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα, είμαι πολύ απογοητευμένος διότι σήμερα δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Αυτό δεν μειώνει τη νίκη του Ολυμπιακού. Αντί να μας έδινε περισσότερη ψυχολογία μετά την πρόκριση…

Ντρέπομαι για την ομάδα μου και όπως πιστεύω όλοι. Για αυτά που νιώθω πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ για αυτό το θέμα. Εάν δεν είχαμε μπροστά μας τον τελικό κυπέλλου σίγουρα θα πήγαινα σπίτι μου και να ήταν αυτό το τελευταίο μου παιχνίδι.

Όμως, επειδή έχουμε σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας θα μείνουμε μέχρι εκεί που πρέπει διότι ήμασταν εμείς που φέραμε αυτή την ομάδα στον τελικό κυπέλλου και είμαστε εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Όταν έχεις 15 παίκτες και δεν μπορείς να πεις ότι έστω ένας ήταν υποφερτός αυτό με προβληματίζει πολύ περισσότερο από την ήττα.

Όταν είσαι μια μεγάλη ομάδα όπως η Ανόρθωση δεν γίνεται στα πλέι οφ να τα παρατάς και να παρουσιάζεις αυτό το πρόσωπο. Ξαναλέω, εγώ είμαι υπεύθυνος γι’ αυτή την ήττα. Και φαίνεται πως οι παίκτες πίστεψαν ότι ο μοναδικός αγώνας που έχουμε είναι ο τελικός κυπέλλου. Αν πιστέψουν αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος και αυτό ισχύει για όλους μας στην ομάδα γιατί έχουμε άλλα δύο παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ