aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Είναι άσχετοι, δεν ξέρουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη»

Κετσπάγια: «Είναι άσχετοι, δεν ξέρουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη»

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του στον Super ΣΠΟΡ FM, ο Τιμούρ Κετσπάγια σε έντονο ύφος υποστήριξε πως και οι δημοσιογράφοι άμα συμφωνούν ότι πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, θα πρέπει να λένε την άποψή τους, ενώ τα έβαλε και με παράγοντες οι οποίοι επιθυμούν αύξηση ομάδων χαρακτηρίζοντάς τους άσχετους. Επίσης στάθηκε και ασπίδα προστασίας για τους παίκτες, τονίζοντας κάποιοι βρήκαν αφορμή για να διώξουν ποδοσφαιριστές και να τελειώσουν όλα.

«Ξέρω τι είναι καλύτερο για τον τόπο, για το κυπριακό ποδόσφαιρο, όχι τι είναι το καλύτερο σκεφτόμενος μόνο το δικό μου συμφέρον. Μιλάτε μαζί μου που είναι στο ποδόσφαιρο 50 χρόνια, όχι με κάποιο άσχετο. Μετά από μένα ίσως να βγάλετε κάποιον να μιλήσει που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο. Κάποιοι δεν ξέρουν αν είναι στρογγυλή ή τετράγωνη η μπάλα. Να μιλάτε με ανθρώπους που καταλάβουν από ποδόσφαιρο», είπε ο τεχνικός της Ανόρθωσης.

Και τόνισε ακολούθως, επίσης σε έντονο ύφος: «Η καλύτερη λύση είναι το πρωτάθλημα με 10 ομάδες. Και με 12 ομάδες, είδαμε πως είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι τέσσερις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Πρέπει όμως και εσείς ως δημοσιογράφοι, να λέτε και εσείς την άποψή σας. Όχι να ακούτε τη γνώμη κάποιου που να λέει για 14-16 ομάδες και να αποδέχεστε αυτή την άποψη. Εγώ ξέρω τι είναι καλύτερο για το ποδόσφαιρο σε αυτό τον τόπο. Ξέρω ότι κάποιοι θέλουν την αύξηση των ομάδων. Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρόνια και ξέρω ποιο είναι το καλύτερο. Κάποιοι άλλοι είναι άσχετοι από ποδόσφαιρο, ενώ εγώ είμαι άσχετος σε άλλα πράγματα. Ξέρω πολύ καλύτερα από κάποιους άλλους τι πρέπει να γίνει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Κάποιοι λένε ότι τα ξέρουν όλα και θέλουν περισσότερες ομάδες».

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Κετσπάγια με Λοϊζίδη: «Τι θέλει; Να πάει ο ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ;»

Για το Β’ Κατηγορία είπε: «Μόνο σε ένα πράγματα θα συμφωνήσω μέσα σε όλα αυτά που λέγονται. Για την διακοπή στην Β’ Kατηγορία. Για αυτούς, αν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα είναι καταστροφικό. Είναι σωστό να παίξουν στο γήπεδο, κάποιοι θέλουν, όμως θα μπορούν; Θα παίζουν μεσημέρι; Δεν γίνεται αυτό… Ούτε καν σωστά γήπεδα δεν έχουν και για αυτό δεν φταίνε αυτοί. Και ρωτώ: ποιος φταίει σε αυτό; Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να τα διακόψουμε όλα τα πρωταθλήματα. Κάποιοι πήραν την απόφαση να διώξουν όλους τους ποδοσφαιριστές και να μην πληρώσουν τίποτα. Είναι σοβαροί αυτοί; Αλήθεια; Και του χρόνου όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα τους θέλουν πίσω απλήρωτους 4-5-6 μήνες;».

Όσο για το β’ γκρουπ, θεωρεί πιθανόν τη Δόξα υποβιβασμένη και τη Νέα Σαλαμίνα να έχει εξασφαλισμένη την παραμονή της, αφού όπως άφησε να νοηθεί, μόνο ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και Παραλίμνι υπάρχει ενδιαφέρον, καθότι μία από τις δύο ομάδες, σύμφωνα με τον ίδιο θα παραμείνει στην Κατηγορία κι η άλλη θα πέσει.

Και συνέχισε: «Βρήκαμε την ευκαιρία, να τους ξεφορτωθούμε όλους και όλα. Να διώξουμε όλους τους ποδοσφαιριστές, να μην τους πληρώσουμε τίποτα και να διακοπούν όλα. Αν είναι δυνατόν τέτοιους ανθρώπους έχουμε στην Κύπρο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο, δεν έχουν ασχοληθεί και νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι όπως τις άλλες επιχειρήσεις. Τι να κάνουν αρμόδιοι; Πρέπει να γίνει κάτι για να πάρουν απόφαση. Δεν σημαίνει πως πρέπει να τα διακόψουμε όλα. Θα είναι απλήρωτοι οι παίκτες δηλαδή και όταν συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα τους πούμε “έλα παίξε τώρα”;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ