aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαKετσπάγια: «Χαρούμενος για την αποτελεσματική δουλειά των Γεωργιανών»

Kετσπάγια: «Χαρούμενος για την αποτελεσματική δουλειά των Γεωργιανών»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την προσφορά των Γεωργιανών ποδοσφαιριστών και το ρόλο που είχαν στην κατάκτηση του κυπέλλου δήλωσε λίγο μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο, Σάμπα Σαμπανάντζε, ο οποίος ταξίδεψε από τη Γεωργία και έζησε από κοντά την προσπάθεια του Κετσπάγια και των τεσσάρων Γεωργιανών ποδοσφαιριστών της «Κυρίας» στον τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Τι μπορώ να πω για τα συναισθήματα. Κάναμε τόσους ανθρώπους χαρούμενους, σημαίνει πολλά για όλους. Οι οπαδοί της Ανόρθωσης περίμεναν για μια τέτοια επιτυχία για πολλά χρόνια. Είμαι χαρούμενος που οι Γεωργιανοί παίκτες είχαν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία. Σε αυτά τα δύο χρόνια η δουλειά των Γεωργιανών ήταν αποτελεσματική. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους οπαδούς για την υποστήριξη, νιώσαμε την υποστήριξή τους. Εύχομαι σε όλους υγεία και ευτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ