aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Στο τέλος να κάνουμε κάτι στον Εναέριο»

Κέρκεζ: «Στο τέλος να κάνουμε κάτι στον Εναέριο»

Για το τέλος φύλαξε την καλύτερη ατάκα ο Ντούσαν Κέρκεζ, μιλώντας μετά τη νίκη της ΑΕΛ με 2-0 επί του Ολυμπιακού που έφερε τους γαλαζοκίτρινους στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας. «Θέλουμε να κάνουμε κάτι στον Εναέριο», είπε ο Βόσνιος τεχνικός και τόνισε πως οι αγώνες κυπέλλου με τους μαυροπράσινους θα είναι εντελώς διαφορετικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημαντική νίκη. Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί παρά το να παίξουμε καλά. Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, μπήκαμε δυνατά και χάσαμε ευκαιρίες. Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια εάν δεν σκοράρεις νωρίς είναι δύσκολο. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν το ίδιο. Γενικά έχει κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς. Στη διακοπή λόγω εθνικών σπάει ο ρυθμός και σήμερα δεν είχαμε ρυθμό. Θα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια στο κύπελλο. Βλέπω ότι ο Ολυμπιακός βλέπει περισσότερο το κύπελλο παρά το πρωτάθλημα. Έχουμε έξι παιχνίδια τις επόμενες 25-30 μέρες και είμαστε έτοιμοι. Ξέρω πολύ καλά τον Τσεντομίρ Γιανέφσκι, ξέρουν τι κάνουν στο γήπεδο και σίγουρα θα έχουμε δυνατά παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Για τον τραυματισμό του Πσισιέ και την παρουσία κόσμου έξω από το γήπεδο στο τέλος του αγώνα, είπε: «Δέχθηκε κτύπημα και ένιωσε πόνο. Δεν νομίζω να είναι σοβαρό, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Ήρθαν εδώ γιατί δεν μπορούν να είναι στον αγώνα. Ξέρω ακριβώς πως νιώθει ο κόσμος, περήφανος, και εμείς θέλουμε να κάνουμε κάτι στο τέλος στον Εναέριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ