aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάζο για Ρεάλ, «σίφουνας» η Ρόμα, ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ (video)

Κάζο για Ρεάλ, «σίφουνας» η Ρόμα, ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ (video)

Πολλά γκολ και εκπλήξεις είχαμε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Η αυλαία, από το πρώτο μέρος της οποία απουσίαε το μεγάλο παιχνίδι, τα είχε όλα. Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy «μάζεψε» τα ρεπορτάζ και σας ενημερώνει για όλα… Ακολουθούν και βίντεο με τα τέρματα που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΚ – Μπενφίκα 2-3 (53′, 63′ Κλωναρίδης / 6′ Σεβέροβιτς, 15′ Γκριμάλντο, 74′ Σεμέδο)

Σε ένα απίστευτο ματς η Μπενφίκα επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Champions League. Οι παίκτες του Ουζουνίδη βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 (6′ Σεφέροβιτς, 15′ Γκριμάλδο), αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κλωναρίδη (53′, 63′). Οι Πορτογάλοι, όμως, που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο, λόγω της αποβολής του Ντίας, πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του Σεμέδο στο 74′.

Μπάγερν – Αγιαξ 1-1 (4′ Χούμελς / 22′ Μαζραουί)

Ο Άγιαξ στάθηκε εξαιρετικά στην «Allianz Arena» του Μονάχου, αποσπώντας ισοπαλία (1-1) από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν. Οι Βαυαροί ξεκίνησαν πολύ δυνατά και πέτυχαν να προηγηθούν νωρίς, με τον Ματς Χούμελς να σκοράρει μόλις στο 4ο λεπτό. Οι Ολλανδοί όμως δεν πτοήθηκαν ούτε επέλεξαν να αμυνθούν κι επιβραβεύθηκαν γι΄ αυτό με ένα βαθμό, τον οποίο χάρισε στην ομάδα του Τεν Χαγκ ο Νουσάιρ Μαζράουι με το γκολ που σημείωσε στο 22΄.

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Χοφενχάιμ  – Σίτι 1-2 (1′ Ντελφοντίλ / 7′ Αγουέρο, 89′ Σίλβα)

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην έδρα της Χόφενχαϊμ αλλά τελικά πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στο Champions League, με τον Νταβίδ Σίλβα να σκοράρει το καθοριστικό γκολ και να ολοκληρώνει την ανατροπή (2-1) μετά από αρκετή πίεση και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Λιόν – Σαχτάρ 2-2 (70′ Ντεμπελέ, 72′ Ντουμποά / 44′, 55′ Μοράες)

Μπορεί η Σαχτάρ να ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και να πήρε καθαρό προβάδισμα (0-2), αλλά η Λιόν έδειξε χαρακτήρα! Χάρη σε μεγάλη αντεπίθεση και δυο γκολ σε ισάριθμα λεπτά, πήρε ένα σημαντικό βαθμό ισοπαλία και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 6ου ομίλου, έπειτα από δυο αγωνιστικές.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρόμα – Βικτόρια Πλζεν 5-0 (3′, 40′, 90+2′ Τζέκο, 64′ Άντερ, 73′ Κλάιβερτ)

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, η κουβέντα έφτασε ακόμα και στην απομάκρυνση του προπονητή. Ωστόσο, η Ρόμα δείχνει να έχει γυρίσει το τσιπάκι, να παίζει καλά και να φτάνει στην τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Το 5-0 επί της Πλζεν την αδικεί κιόλας, μιας και οι Τζαλορόσι έχασαν αρκετές ευκαιρίες (είχαν και δοκάρι), με τον Εντιν Τζέκο να βάζει χατ τρικ και να αναδεικνύεται σε ήρωα της βραδιάς, κόντρα στον πιο αδύναμο αντίπαλο του ομίλου.

ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 (2′ Βλάσιτς)

Πληγωμένη, προβληματική, αναποτελεσματική. Η Βασίλισσα μέτρησε ακόμα μία κακή εμφάνιση, με την ΤΣΣΚΑ να τη νικάει 1-0 και να τη βυθίζει ακόμα περισσότερα στην κακή κατάστασή της. Τεράστιες απουσίες (Σέρχιο Ράμος, Ισκο, Μαρσέλο, Μπέιλ), σοβαρό ντεφορμάρισμα, αρνητική αγωνιστική εικόνα με τον Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο. Ολα τα άσχημα είχε η Ρεάλ και τα έκανε ακόμα χειρότερα στη Μόσχα. Η τελευταία φορά που είχε ηττηθεί στη 2η αγωνιστική σε φάση ομίλων, ήταν το 1998 και τότε στο ίδιο γήπεδο, το «Λουζνίκι» (από τη Λοκομοτίβ τότε). Εκεί δηλαδή όπου την τιμώρησε αυτή τη φορά η ΤΣΣΚΑ με το 1-0.

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους – Γιανγκ Μπόις 3-0 (5′, 33′, 69′ Ντιμπάλα)

Δύο στα δύο για τη Γιουβέντους στον 8ο όμιλο, καθώς μετά το 2-0 επί της Βαλένθια στην πρεμιέρα, η «Μεγάλη Κυρία» επιβλήθηκε στο Τορίνο της Γιουνγκ Μπόις με 3-0. Οι Ελβετοί απέδειξαν για δεύτερο σερί ματς ότι είναι ο «αδύναμος κρίκος» του γκρουπ (σε δύο ματς έχουν δεχτεί 6 γκολ χωρίς να έχουν σκοράρει). Απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς, ο Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος πέτυχε χατ τρικ (απών ήταν ο τιμωρημένος, Ρονάλντο).

Μάντσεστερ Γ. – Βαλένθια 0-0

Δεν μπορεί ούτε εκτός συνόρων η Γιουνάιτεντ και η κρίση στο Ολντ Τράφορντ ολοένα και μεγαλώνει. Θετική εμφάνιση για την ομάδα του Μουρίνιο, αλλά χωρίς γκολ δεν έχει… πάρτι και η Βαλένθια με το 0-0 στο Μάντσεστερ μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης! Οι «Κόκκινοι» ήταν καλύτεροι από τους Ισπανούς, είχαν δοκάρι με τον Ράσφορντ, αλλά ως εκεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ