aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαθάρισε σε ένα δίλεπτο ο Ντεμπελέ για την «Μπάρτσα»

Καθάρισε σε ένα δίλεπτο ο Ντεμπελέ για την «Μπάρτσα»

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τελικά άνετα 3-0 τη Λεβάντε στο «Καμπ Νου» με δύο γκολ σε δύο λεπτά στο μισάωρο, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Copa Del Rey και έσβησε τη «ρετσινιά» του 1-2 της πρώτης αναμέτρησης στο «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια» την περασμένη Πέμπτη, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας την εκκρεμότητα της πιθανής τιμωρίας της και του αποκλεισμού στα χαρτιά, λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του νεαρού Τσούμι στην πρώτη αναμέτρηση.

Πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέδε παρέταξε πολλούς βασικούς μετά το «στραπάτσο» της πρώτης αναμέτρησης, ξεκινώντας τους Μέσι, Σουάρες, Ράκιτιτς. Μετά από κάποιες ευκαιρίες, ο Ντεμπελέ στο 29’ και στο 31’ έκανε το 2-0 και στην αρχή της επανάληψης, ο Αργεντινός σταρ έκανε το 3-0 στο 54’ και «καθάρισε την μπουγάδα».

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Τζόρντι Αλμπα (73′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Μουρίγιο, Λενγκλέ, Σεμέντο, Βιδάλ, Ράκιτιτς, Αρτούρ, Κουτίνιο (63′ Σουάρες), Ντεμπελέ (77′ Ντένις Σουάρες), Μέσι.

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Φερνάντεθ, Κόκε, Ποστίγο (70′ Τζέισον), Καμπάκο, Ρόζερ, Καμπάνια (68′ Ντουκουρέ), Πρτσιτς, Μπάρντι, Σιμόν, Μπόατενγκ, Μαγιοράλ (60′ Ντουαμένα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ