aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Kανένας δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα της ΑΕΛ για κομματικούς σκοπούς»

«Kανένας δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα της ΑΕΛ για κομματικούς σκοπούς»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΦΑΕΛ, με την οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

“Μετά και την διακοπή του πρωταθλήματος έφτασε η ώρα να επιστρέψουμε στα τσιμέντα που μεγαλώσαμε, για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα απ’ τον καθένα. Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει άλλη μια δύσκολη μάχη και καθήκον όλων μας είναι να γεμίσουμε ασφυκτικά την ανατολική εξέδρα και με το τραγούδι μας και την φωνή μας να την σπρώξουμε σε ακόμη μια επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές μας μέχρι στιγμής προσφέρουν στον ΑΕΛΙΣΤΑ όλα αυτά που θέλει να βλέπει στο γήπεδο. Παίχτες που ματώνουν για την ιερή κίτρινη φανέλα, αναγνωρίζοντας το μέγεθος και την ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι συνέπεια και σοβαρότητα και να είναι όλοι σίγουροι πως ο μεγάλος κόσμος της Α.Ε.Λ δεν θα τους απογοητεύσει!

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε την περασμένη βδομάδα, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε σε όλους πως ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε σχετικά, έκανε αθόρυβα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί το πρόβλημα ενδοοικογενειακά, κάτι το οποίο πέτυχε, αποφεύγοντας να δώσει αχρείαστη προβολή σε ένα ζήτημα που δεν έπρεπε να δημιουργηθεί καν.

Παρόλα αυτά θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα της Α.Ε.Λ ή την ιδιότητα του στην ομάδα για πολιτικούς και κομματικούς σκοπούς! Επίσης δεν πρόκειται να ανεχτούμε ΠΟΤΕ ξανά από κανένα πολιτικό κόμμα ή παράταξη να συμπεριλάβει το όνομα του μοναδικού καθαρά αθλητικού σωματείου του νησιού, την Α.Ε.Λ, σε κομματικές λίστες για οποιοδήποτε λόγο. Σε αντίθετη περίπτωση η αντίδραση μας θα είναι πολύ διαφορετική.

Η Α.Ε.Λ μέσα στα χρόνια έδωσε τεράστιους αγώνες για να διατηρήσει καθαρή την ταυτότητα της, πληρώνοντας μεγάλο τίμημα για αυτή της την απόφαση. ΔΕΝ θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανένα να αμαυρώσει το όνομα και την τεράστια ιστορία της! Θυμηθείτε τα λόγια του αείμνηστου Νίκου Σολομωνίδη!

-Με την κίτρινη φανέλα σύμβολο τιμής, κάντε τόπο να περάσει ο νικητής!

-Απόψε έχει πάρτυ και στα δύο οικήματα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για το απαραίτητο ζέσταμα!

-Όλοι στην ανατολική – 90’ λεπτά φωνή

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989″.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ