aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καμία ομάδα δεν είχε τόσες μαζεμένες απουσίες αλλά ανταποκριθήκαμε»

«Καμία ομάδα δεν είχε τόσες μαζεμένες απουσίες αλλά ανταποκριθήκαμε»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του ραδιοφωνικού σταθμού Sports1, ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την προπώληση ενόψει Ανόρθωσης: «Ήταν πολύ μικρός ο αριθμός για να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση, δεν ικανοποιήσαμε ούτε τους μισούς κατόχους διαρκείας. Θα έχουμε ένα σημαντικό αριθμό στη Λάρνακα».

Για τον Μάγκλιτσα: «Εξαρτάται από το πώς θα ανταποκριθεί στη θεραπευτική αγωγή. Είναι νωπός ο τραυματισμός. Από εβδομάδας θα μπορούμε να κάνουμε πιο ασφαλείς εκτιμήσεις. Να μην επικεντρωνόμαστε σε αυτόν αλλά σε αυτούς που είναι διαθέσιμοι, τους Γκιέ Γκιέ και Πίεχ που μπορούν να ανταποκριθούν στο έπακρο».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας αυτό το παιχνίδι με αρκετές δυσκολίες, όμως έχουμε μεγάλη πίστη στις δικές μας δυνατότητες και πάμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τον κόσμο: «Δεν έχουμε παράπονο από τον κόσμο. Ακόμη και όταν δεν πηγαίναμε καλά σας είπα ότι δεν χρειάζεται κάλεσμα αλλά καλές εμφανίσεις, κάτι που έγινε και φάνηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τον Πελαγία και τα υπόλοιπα αγωνιστικά νέα: «Σε δύο προπονήσεις μπορούν να συμβούν πολλά. Θα δούμε πώς το έχει στο μυαλό του ο Αυγουστή».

Για τον Γκιέ Γκιέ: «Είναι έτοιμος σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα στοιχεία που του λείπουν είναι ο ρυθμός και τα πατήματα, αλλά είναι τέτοια η δίψα να βοηθήσει την ομάδα που μπορούν να καλυφθούν οι αδυναμίες από την ετοιμότητα του».

Για τα προβλήματα: «Καμία ομάδα δεν είχε τόσες μαζεμένες απουσίες και να μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσο δύσκολο πρόγραμμα και να μείνει εντός στόχων. Ακόμη και σήμερα είναι εκτός αρκετοί παίκτες. Είναι ατυχία. Αν εξαιρέσουμε τον Γκόμες που ήρθε χωρίς να κάνει προετοιμασία, οι υπόλοιποι τραυματισμοί είναι χτυπήματα από αγώνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ