aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καμία δικαιολογία για τον Βινίσιους»

«Καμία δικαιολογία για τον Βινίσιους»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού Sports 1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό και την απολογία του Βινίσιους.

Για το αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν μας ικανοποιεί. Μη ξεχνάμε ότι προηγηθήκαμε και δημιουργήσαμε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Χρειαστήκαμε να ξεπεράσουμε και εμπόδια αφού οι δύο αναγκαστικές αλλαγές αναπροσάρμοσαν το πλάνο. Η ομάδα στάθηκε στο ύψος της και αν απουσίαζε η μοναδική στιγμή αδράνειας θα πέρναμε και τους τρεις βαθμούς».

Για τις δύο αναγκαστικές αλλαγές: «Δεν ήταν μόνο το ψυχολογικό κομμάτι. Είναι και το ότι χάνεις δύο αλλαγές πολύ νωρίς. Παρόλα αυτά η ομάδα μας λειτούργησε πάρα πολύ καλά τηρώντας το πλάνο. Παρά την κατοχή που είχε στο δεύτερο μέρος το ΑΠΟΕΛ δεν απειληθήκαμε με ιδιαίτερα ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ήταν κομβικό ότι δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ και πληρώσαμε την αδράνεια».

Για τα προβλήματα των Μίνιο και Τέτε: «Πρέπει να περιμένουμε να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Ευελπιστούμε να αποδειχτούν τυχεροί πάνω στην ατυχία τους».

Για τον Τομάς: «Σήμερα ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και άρχισε την αντίστροφη μέτρηση».

Για τους νεοαποκτηθέντες: «Περιμένουμε περαιτέρω λύσεις και επιλογές, κάτι που συνέβη με τον Φλοριάν. Είναι πολύ σημαντικό να μη χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Περιμένουμε και στη συνέχεια το ίδιο».

Για τη συνέχεια: «Θα επιδιώξουμε να καλύψουμε το έδαφος που χάσαμε στη συνέχεια. Είναι πολλά και μαζεμένα τα ντέρμπι. Παίζουμε με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, ο βαθμός δυσκολίας παραμένει ψηλός αλλά πάμε με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Για την εικόνα της ομάδας μετά από μια περίοδο ντεφορμαρίσματος: «Το έχουμε κάνει κι άλλες φορές στο ΓΣΠ. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε παλμό όμως δώσαμε το σύνθημα από τις προηγούμενες μέρες και το δείξαμε και στην πράξη».

Για την απολογία του Βινίσιους: «Είναι άξια αναφοράς, τιμά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Η τηλεοπτική κάμερα έδειξε τη χειρονομία, δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Περιμένουμε από τον αθλητικό δικαστή να κάνει τη δουλειά του. Η δική μας ομάδα δεν έχει τιμωρηθεί στο παρελθόν για ραστιστικές συμπεριφορές».

Για τον Γιωργαλλίδη: «Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ετοιμότητας ήταν αυτό του Γιωργαλλίδη και γι’ αυτό εξήρε την παρουσία του και ο προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ