aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά

Καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Πέδρο Εμανουέλ έφυγε, οι ποδοσφαιριστές έμειναν και αυτοί καλούνται να πάρουν την ομάδα στους ώμους τους. Εδώ που έχει οδηγηθεί η κατάσταση, δεν σηκώνει άλλες απώλειες και αυτό είναι σε γνώση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Η θέση της ομάδας είναι κατώτερη των προσδοικιών της, το ποδόσφαιρο θέλει τον Απόλλωνα δυνατό και ο κόσμος δεν αντέχει τις μετριότητες.

Ο προπονητής που για δεκαοκτώ μήνες ήταν στον πάγκο, με τα καλά και τα κακά του, αποτελεί παρελθόν και για να μην χαθεί η παρτίδα, επιβάλλεται ανασύνταξη. Αρχικά για να πάρουν τους έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με αντιπάλους τον Άρη και την ΑΕΖ και μετά βλέπουμε. Όπως υποστηρίζεται στο στρατόπεδο των κυανόλευκων, αυτοί οι δύο αγώνες με τίποτε δεν θα πρέπει να χαθούν και ήδη ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους έδωσε να καταλάβουν πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα.

Μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια θα είναι λογικά οι παλιοί και έμπειροι της ομάδας, ο Παπουλής, ο Ντα Σίλβα, ο Αγγελή, ο Λόπες, ο Σατσέτι και ο Πέδρο. Ο Βάλε θα είναι εκτός δράσης στα δύο παιχνίδια, λόγω της τιμωρίας του και τη θέση του θα πάρει ο Τάσος Κίσσας. Θα επιστρέψει στην 11άδα ο Μαγκλίτσα και με τον Πίεχ θα πάρουν τις δύο θέσεις στην κορυφή της επίθεσης.

Οι κυανόλευκοι είχαν μεγάλες βλέψεις για τη φετινή σεζόν, έφτιαξαν όνειρα, τα οποία στήριξαν στην αξία των ποδοσφαιριστών τους. Είναι πιθανό να έγινε υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων τους, από την άλλη όμως είναι δυνατό να έχουν πέσει όλοι τόσο έξω και να υπάρχουν τόσες πολλές αδυναμίες; Τις απαντήσεις μπορούν να τις δώσουν μόνο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Αύριο κόντρα στον Άρη, είναι η ευκαιρία τους να επανέλθουν στις νίκες και αν έχουν τις δυνατότητες να αντεπιτεθούν, να τις καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ