aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙσπανία: Κλήθηκαν επιπλέον τέσσερις παίκτες

Ισπανία: Κλήθηκαν επιπλέον τέσσερις παίκτες

Τέσσερις επιπλέον παίκτες κλήθηκαν στην Εθνική Ισπανίας για να συμμετάσχουν σε μια παράλληλη «φούσκα» προπόνησης μετά το θετικό κρούσμα COVID-19 που βρέθηκε ο αρχηγός της Εθνικής Σέρχιο Μπουσκέτς το Σαββατοκύριακο.

Οι νέες προσθήκες, Ροντρίγκο Μορένο (Λιντς), Πάμπλο Φορνάλς (Γουέστ Χαμ), Κάρλος Σολέρ (Βαλένθια) και Μπράις Μέντεθ (Θέλτα, δεν θα παραμείνουν στην προπονητική βάση της Ισπανίας στο Λας Ρόσας ή θα συμμετάσχουν στις υπόλοιπες προετοιμασίες της ομάδας, που αυτήν τη στιγμή παραμένει σε απομόνωση.

«Ως πρόβλεψη για τις πιθανές συνέπειες που θα μπορούσαν να προκύψουν από το θετικό κρούσμα του Μπουσκέτς, το προπονητικό τιμ αποφάσισε να καλέσει μια ομάδα τεσσάρων παικτών για να συμπληρώσουν τις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες υπό την καθοδήγηση του Λουίς Ενρίκε σε μία παράλληλη φούσκα», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Η Ισπανία πρόκειται να αντιμετωπίσει την Τρίτη (8/06) τη Λιθουανία σε φιλικό με την ομάδα της U21, που μόλις τελείωσε να παίζει στο δικό της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπου έφτασε στους ημιτελικούς, με προπονητή τον Λουίς ντε λα Φουέντε, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Λουίς Ενρίκε που έχει μπει σε απομόνωση.

«Μετά το ματς με την Λιθουανία, μια μικρή ομάδα παικτών που δεν έχει καθοριστεί θα συμμετάσχει στην προπόνηση με παρόμοιο τρόπο με το προαναφερθέν νέο γκρουπ. Η ένταξή τους στην ομάδα για το Euro 2020 θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των τεστ που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.»

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία στο άνοιγμα του 5ου ομίλου, την επόμενη Δευτέρα (14/07).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ