aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Δεν μας ξεγελά» (video)

Ιδιάκεθ: «Δεν μας ξεγελά» (video)

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Τη δική του άποψη κατέθεσε και ο ποδοσφαιριστής Έκτορ Χέφελ.

«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ακόμη ένα βήμα το οποίο πρέπει να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν μας ξεγελά η πορεία της Ομόνοιας και ότι προέρχεται από ήττες. Αν αναλύσεις τα παιχνίδια της, λίγο πολύ είναι η ίδια. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία τους στη Λευκωσία, τους θέλουμε και την Κυριακή. Για μας είναι ακόμη ένας τελικός στην προσπάθεια μας για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Όλοι θέλουμε να ζήσουμε ανάλογη ατμόσφαιρα και εμπειρία με τις περσινές μας ευρωπαϊκές συμμετοχές και θέλουμε τη βοήθεια τους», είπε ο Ιδιάκεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ