aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΊδια φιλοσοφία, ίδιοι… κανόνες

Ίδια φιλοσοφία, ίδιοι… κανόνες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το νερό κυλά στο αυλάκι και στην ώρα της η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα είναι έτοιμη. Παράλληλα από σήμερα οι κυανόλευκοι αρχίζουν τα φιλικά στην Αυστρία. Το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν την Ουίπεστ και λογικά ο τεχνικός του Απόλλωνα θα μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Όσο ανεβαίνουν οι ρυθμοί και πλησιάζει  η 13η Ιουλίου που θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στο Γιουρόπα Λίγκ θα είμαστε και πιο κοντά στην ενδεκάδα με την οποία ο Απόλλωνας θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του. Στην παρούσα φάση, στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζονται οι κυπελλούχοι, το βάρος πιο πολύ έχει πέσει στη φυσική κατάσταση.

Οι συνθήκες είναι καταπληκτικές και οι ποδοσφαιριστές, παρά την κούραση απολαμβάνουν το ρυθμό των προπονήσεων. Ο  Έκτορ Γιούστε, το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων αναμένεται την Πέμπτη στην Αυστρία για να αρχίσει προπονήσεις. Στον Ισπανό αμυντικό δόθηκε άδεια για να ξεκουραστεί, καθώς μέχρι πρόσφατα είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κατά τα άλλα όλα κυλούν ομαλά και το μόνο που απομένει είναι να φτάσει η ομάδα στο αγωνιστικό επίπεδο που θα επιτρέψουν στον προπονητή να εφαρμόσει την τακτική του. Ο Απόλλωνας θα μπει στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν με το πολύ θετικό στοιχείο που έχει σχέση με την τακτική και φιλοσοφία του προπονητή του.

Ο Αυγουστή θα ακολουθήσει τους ίδιους κανόνες και από τη στιγμή που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν δεν θα έχουν πρόβλημα να ακολουθήσουν τη φιλοσοφία του. Δεν θα χαθεί καθόλου χρόνος για να μάθουν οι ποδοσφαιριστές τι θέλει ο προπονητής τους, κάτι που θα ενισχύσει την προσπάθεια να φθάσει πιο εύκολα στη διάκριση, ειδικότερα στην Ευρώπη, όπου ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ