aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ θέση της ΑΕΛ παραμένει σταθερή, οι δύο προτάσεις Σοφοκλέους

Η θέση της ΑΕΛ παραμένει σταθερή, οι δύο προτάσεις Σοφοκλέους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σταθερή στη θέση της παραμένει η ΑΕΛγια το πρωτάθλημα. Αυτά που είχε πει ο Ανδρέας Σοφοκλέους στον «Active» (107,4 & 102,5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», από τις 20 Μαρτίου, ισχύουν και σήμερα και εκφράστηκαν στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη.

Η θέση της ΑΕΛ, όπως εκφράστηκε δια στόματος του προέδρου της είναι ότι, το πιο σωστό εάν το επιτρέψουν και οι συνθήκες, το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο. Μάλιστα, η θέση της ΑΕΛ είναι όπως, κάνουν όλοι υπομονή και εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια για επανέναρξη και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όπως επιθυμεί και θέτει η ΟΥΕΦΑ. Εάν όμως, η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν το επιτρέψει αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι τα δεδομένα τις επόμενες εβδομάδες, να αποφασιστεί ένα από τα πιο κάτω:

Διαβάστε επίσης: Στο συρτάρι η συζήτηση ΚΟΠ – ομάδων για διακοπή, νεότερα μετά το Πάσχα

1. Η Κύπρος να εκπροσωπηθεί στα Κύπελλα Ευρώπης από τις τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και να αποζημιωθούν οι άλλες δύο, ΑΕΚ και ΑΕΛ.

2. Οι τέσσερις εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη να είναι οι περσινοί, δηλαδή ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ, ΑΕΛ και να αποζημιωθούν Ομόνοια και Ανόρθωση.

Ποιο από τα δύο σενάρια που εισηγείται η ΑΕΛ θα ισχύσει, είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασιστεί από την ΚΟΠ σε συνεννόηση πάντα με τα σωματεία.

Διαβάστε επίσης: Απειλεί η UEFA: «Αν διακόψετε τα πρωταθλήματα, δεν θα παίξετε στην Ευρώπη»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ