aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ συνεργασία συνεχίζεται άψογα

Η συνεργασία συνεχίζεται άψογα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι δύο από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες της Νέας Σαλαμίνας, είναι σαν να βρίσκονται στο γήπεδο με κλειστά μάτια. Δείχνουν ότι έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και με το που μπήκαν στα παιχνίδια της συνεργάζονται άψογα λες και γνωρίζονται για χρόνια. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι οι Καρλάο και Τιάγκο Φερέιρα δεν είναι άγνωστοι.

Προτού αποκτηθούν από τους ερυθρόλευκους, αμφότεροι αγωνίζονταν για λογαριασμό της Ούμπον. Περνώντας περίπου έξι μήνες μαζί στην Ταϊλάνδη, με καθημερινές προπονήσεις, αρκετά φιλικά και επίσημα ματς, έμαθαν πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ο σέντερ φορ και ο εξτρέμ από τη χώρα του καφέ έγραψαν στην ασιατική χώρα 16 συμμετοχές/έξι γκολ και 15 συμμετοχές/7 γκολ, αντιστοίχως.

Από την ποδοσφαιρική «γνωριμία» των δύο παικτών στην Ούμπον λοιπόν, επωφελείται η ομάδα της Αμμοχώστου, αφού η συνεργασία τους συνεχίζεται άψογα στα κυπριακά γήπεδα. Ο Καρλάο μετρά τρία γκολ και μία τελική πάσα που μετατράπηκε σε γκολ (στον Τιάγκο) και ο Τιάγκο ένα γκολ και τρεις τελικές πάσες που αξιοποιήθηκαν (οι δύο στον Καρλάο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ