aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πρώτη εμφάνιση του Τιμούρ με τις φόρμες της Ανόρθωσης και οι «νέοι» (pics)

Η πρώτη εμφάνιση του Τιμούρ με τις φόρμες της Ανόρθωσης και οι «νέοι» (pics)

Σε ρυθμούς προπονήσεων μπήκε από σήμερα (25/6) η Ανόρθωση, μιας και ο Τιμούρ Κετσπάγια τεστάρει τους ποδοσφαιριστές που ήταν δανεικοί, ενώ θα δει και τον Νταουσβίλι με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα υπογράψει (o παίκτης με την μάσκα στις φωτό).

Διαβάστε επίσης: Μαργκάσα στον Active: «Μίλησα με τον Τιμούρ, τίτλους με την Ανόρθωση»

Από τη στιγμή όμως που είναι στην Κύπρο, οι πιθανότητες γέρνουν προς παραμονή του στην Ανόρθωση. Εν τω μεταξύ, η Ανόρθωση θα δώσει φιλικό στις 27 Ιουλίου με την ολλανδική Εξέλσιορ, ομάδα που έπεσε στη Β’ κατηγορία της χώρας.

Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη επίσημη προπόνηση των κυανόλευκων έχει οριστεί για τις 3 Ιουλίου στο Λιοπέτρι, όπου οι φίλοι της ομάδας αναμένεται πως θα δώσουν βροντερό παρών ώστε να δείξουν τόσο στον Γεωργιανό κόουτς όσο και στους ποδοσφαιριστές πως είναι δίπλα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Τέλος τα νέα αποκτήματα της Ανόρθωσης είναι οι: Μαργκάσα, Χατζηβασίλη, Σελίν, Γκαλίτσιος, Βασιλακάκη, ωστόσο, εκκρεμεί το επίσημο φιρμάνι για τους Βγκοτς, Οκριασβίλι, Λόρια με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία.

Πιο κάτω ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ