aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ προετοιμασία, οι δοκιμές και οι… αφίξεις

Η προετοιμασία, οι δοκιμές και οι… αφίξεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Ιρακινός αμυντικός Νατζίμ Σουάμ θα δοκιμαστεί στις επόμενες προπονήσεις της ΑΕΛ και αναλόγως θα πράξει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Φυσικά, αν δημιουργήσει πολύ θετική εντύπωση στον Κύπριο προπονητή, πιθανό να ζητηθεί από τη διοίκηση να γίνει και τρίτη μετεγγραφή. Η έλευσή του στην Κύπρο δεν σημαίνει, όμως, αλλαγή του μετεγγραφικού πλάνου των γαλαζοκιτρίνων. Για την ώρα αυτό που ισχύει είναι ότι μετά την απόκτηση του Αλάιν Μπλάνκο, θα προστεθεί άλλος ένας επιθετικός στο έμψυχο δυναμικό. Αυτός θα είναι εκτός απροόπτου ο Φρανσίσκο Λούνα, γνωστός και ως Πίτι, η άφιξη του οποίου είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη.

Πέρα από τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, οι «λέοντες» είναι επικεντρωμένοι στην προετοιμασία τους, θέλοντας να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του Ιανουαρίου. Θα δώσουν εφτά παιχνίδια και θέλουν να παραμείνουν εντός στόχων. Όπως έχει αποδειχθεί δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Πρώτος στη σειρά θα είναι αυτός με την Καρμιώτισσα, στο Τσίρειο, την ερχόμενη Τετάρτη. Τρεις ημέρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί το λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου θα δώσει και τρίτο σερί παιχνίδι στο Τσίρειο με την Ανόρθωση (15/1), ενώ ακολούθως θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (22/1). Τελευταίο από τα ματς πρωταθλήματος του Ιανουαρίου, στις 30, είναι αυτό με τον Άρη. Ενδιαμέσως, οι γαλαζοκίτρινοι θα δώσουν και δύο παιχνίδια στον θεσμό του κυπέλλου επίσης με τον Άρη (11/1 και 25/1).

Το σίγουρο είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΛ θέλει να έχει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση. Τους έχει επισημάνει, πως θα πρέπει να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς για να είναι το ίδιο έτοιμοι, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ