aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «παρέα των άτιτλων» δεν υπάρχει πια, ξόρκισε τον… δαίμονα

Η «παρέα των άτιτλων» δεν υπάρχει πια, ξόρκισε τον… δαίμονα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δύο φορές παραλίγο πρωταθλήτρια και δύο παραλίγο συμμετοχές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την τελευταία τετραετία. Μα, όλα αυτά μέχρι χθες… Ο δαίμονας του «παραλίγο επιτυχία» ξορκίστηκε στο ΓΣΠ και η ΑΕΚ σήκωσε το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας της, 14 χρόνια μετά το πρώτο. Επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Απόλλωνα και η «παρέα των άτιτλων» δεν υπάρχει πια.

Διαβάστε επίσης: «Τρελάθηκα, τρελάθηκα, για σένα ΑΕΚάρα καταστράφηκα» (videos)

Πρώτο τρόπαιο για τον προπονητή των κιτρινοπρασίνων Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μα και για τον Άντερ Μουρίγιο που θα κρεμάσει τα παπούτσια, τον 38χρονο αρχηγό Νταβίδ Καταλά και τους Χόρχε Λαρένα, Ακοράν Ρέγιες, Τζοάν Τομάς, Τέτε και Νάτσο Κάσες.

Διαβάστε επίσης: «Έπαιξε» πολύ και ήταν σε περίοπτη θέση (pics)

Τι καλύτερο όμως αποχαιρετιστήριο δώρο για τον βασικότερο πυλώνα της εκτόξευσης των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Ο Τσάβι Ρόκα αποχωρεί πλέον με πλατύ χαμόγελο. Επιβράβευση βεβαίως και για τη διοίκηση του Άντρου Καραπατάκη, για την πιστή επιμονή στο πλάνο εργασίας και τη σκληρή δουλειά τεσσάρων χρόνων.

Διαβάστε επίσης: Τσάβι Ρόκα στο Goal.com.cy: «Το απόλυτο τέλος, δεν έχει τιμή» (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ