aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ παλιοσειρά είναι εδώ!

Η παλιοσειρά είναι εδώ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μάρκο Αϊρόσα, έχει φτάσει τις 123 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΛ σε παιχνίδια πρωταθλήματος και στο παιχνίδι με την Πάφο την επόμενη αγωνιστική θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ζούνιορ, που μετρά 124 συμμετοχές. Βέβαια, δεν αποκλείεται ο Ζούνιορ να δώσει το «παρών» του και να διατηρήσει τα πρωτεία. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο τους αποτελούν δυνατά χαρτιά στην προσπάθεια της ΑΕΛ να κυνηγήσει τη διάκριση.

Ο Αϊρόσα δεν έχει χάσει λεπτό φέτος στο πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις του θυμίζουν την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΛ (2011-12). Πιο έμπειρος δίνει τη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ συμβάλλει τα μέγιστα στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Ο κόσμος εκτιμά την προσφορά του. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντόσα Ζούνιορ, ο οποίος αγωνίστηκε σε μόλις ένα παιχνίδι φέτος (με τη Δόξα), αφού τα προβλήματα τραυματισμού δεν του επέτρεψαν άλλη συμμετοχή. Είναι, όμως, όλο και πιο κοντά στην επάνοδό του και την καθιέρωσή του πλέον. Μάλιστα, δεν αποκλείεται με την Πάφο να είναι στην αποστολή. Οι δυο τους αποτελούν μέλη της αμυντικής γραμμής η οποία τα πάει περίφημα.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη βασική τετράδα που είναι μπροστά από τον Βοζίνια. Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα και Αβραάμ, είναι η βασική τετράδα και ελάχιστα λεπτά έχασαν. Πέρα από τον Ζούνιορ, που αποτελεί μια σίγουρη λύση για το κέντρο της άμυνας, τις ευκαιρίες τους περιμένουν οι Χ. Κυριάκου, Γουίλερ και Τεϊσέιρα. Κανένας από τους τρεις τελευταίους δεν έχει ακόμη αγωνιστεί, όμως το πρωτάθλημα είναι μακρύ και ο Μπαλταζάρ κάποια στιγμή θα τους χρειαστεί. Στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του στηρίζει πολλά ο Πορτογάλος προπονητής και έχει ως στόχο να αποτελέσει το πιο ισχυρό χαρτί μέχρι τέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ