aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ μετεγγραφή Κατσαράβα στην Σεν Τρουτέν που χάλασε λόγω κορωνοϊού

Η μετεγγραφή Κατσαράβα στην Σεν Τρουτέν που χάλασε λόγω κορωνοϊού

Το τυπικό μέρος για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Νίκα Κατσαράβα στη Λεχ Πόζναν αναμένεται αργά το βράδυ της Παρασκευής ή το αργότερο μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Γεωργιανός επιθετικός θα αγωνιστεί στην πολωνική ομάδα ως δανεικός για ένα χρόνο με την Λεχ Πόζναν να πληρώνει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του (250.000 ευρώ) και να έχει το δικαίωμα αγοράς του το Καλοκαίρι του 2021 έναντι 250.000 ευρώ.

Δημοσίευμα στην Πολωνία καταγράφει μία πτυχή που ανέδειξε από τις 12 Αυγούστου το «Goal» (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ). Ο Νίκα Κατσαράβα προ κορωνοϊού ήταν πολύ κοντά σε μετεγγραφή στην Σεν Τρουτέν του Βελγίου. Μάλιστα, οι δύο πλευρές, Ανόρθωση και Σεν Τρουτεν, ήταν σε προχωρημένο στάδιο επαφών και λέγεται πως εκείνη η συμφωνία ήταν πιο κερδοφόρα για την ομάδα της Αμμοχώστου απ’ ότι αυτή με τους Πολωνούς της Λεχ Πόζναν.

Η πανδημία του κορωνοϊού «πάγωσε» τις αθλητικές δραστηριότητες, αποτέλεσε πλήγμα στο ταμείο των ομάδων παγκοσμίως και έβαλε «φρένο» στις σκέψεις της βελγικής ομάδας για αγορά του πανύψηλου φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ