aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αναζητεί λύσεις στο παζλ… Κατσαράβα, πολλοί οι ενδιαφερόμενοι

Ανόρθωση: Αναζητεί λύσεις στο παζλ… Κατσαράβα, πολλοί οι ενδιαφερόμενοι

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, παρά την αποχώρηση του Ντούρις, το «Goal» είχε αποκαλύψει ότι δεν εγκαταλείφθηκαν οι προσπάθειες για πώληση και του Νίκα Κατσαράβα. Δεν ήταν κρυφό πως και οι δύο σέντερ φορ «ψάχνονταν» στην αγορά για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους και αυτό γινόταν με τις «ευλογίες» της Ανόρθωσης.

Είχε σημειωθεί μάλιστα ότι φτάνουν στα γραφεία της «Κυρίας» φιρμάνια για ενδιαφέρον ξένων ομάδων για απόκτηση του Κατσαράβα. Επίσης ο Active 107,4 & 102,5 μετέδωσε ότι προ κορωνοϊού οι παράγοντες των κυανόλευκων είχαν πλησιάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σεν Τρουτέν Βελγίου για πώληση του Γεωργιανού για ένα σεβαστό ποσό.

Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γεωργιανού επιθετικού. Επίσημη πρόταση, ωστόσο, δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Ανόρθωσης. Όπως γίνεται συνήθως, οι ατζέντηδες επικοινωνούν με τους παράγοντες της ομάδας της Αμμοχώστου και εκδηλώνουν ενδιαφέρον.

Οι πολλές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο Κατσαράβα είναι πολύ κοντά στην έξοδο από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά εφόσον δεν γίνονται συγκεκριμένες προτάσεις κανένας δεν μπορεί να είναι βέβαιος. Πέρα από το ενδιαφέρον των Βέλγων που παραμένει ακόμη «ζωντανό», πληροφορίες αναφέρουν ότι φλερτάρουν τον Γεωργιανό μία τουρκική και μία ισραηλινή ομάδα. Ο ατζέντης του παίκτη, κατά καιρούς, έλεγε ότι «πολύ σύντομα θα έρθει πρόταση από τη Ρωσία», οπόταν είναι κι αυτός ένας πιθανός προορισμός του.

Στην παρούσα φάση κι εφόσον το ενδιαφέρον δεν μεταφράζεται σε πρόταση, το ενδεχόμενο  αποχώρησής του δεν είναι ιδιαίτερα κοντινό. Όταν, όμως, «καταγραφεί» ικανοποιητική επίσημη πρόταση, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι οι κυανόλευκοι θα του ευχηθούν «καλή τύχη». Μαζί και ο πνευματικός του πατέρας, ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δεν θα στεκόταν εμπόδιο στην ανέλιξη του βαφτιστικού του και από την άλλη δεν θα τα έβαφε και μαύρα αν έφευγε από την ομάδα του.

Στο ενδεχόμενο που προκύψουν προτάσεις, θεωρείται βέβαιο ότι η Ανόρθωση θα διαπραγματευθεί λίγο διαφορετικά από ό,τι στην περίπτωση Ντούρις. Κυρίως με γνώμονα ότι το συμβόλαιό του ανανεώθηκε πρόσφατα μέχρι το 2022 κι επίσης, ότι από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα με τον φοίνικα θεωρείτο παίκτης με μεγάλη μεταπωλητική αξία. Αυτό το τελευταίο δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά η διοίκηση της «Κυρίας» δεν θα τον παραχωρήσει και δωρεάν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ