aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μάντσεστερ Σίτι «λατρεύει» όσους την κερδίζουν!

Η Μάντσεστερ Σίτι «λατρεύει» όσους την κερδίζουν!

Πριν μερικές εβδομάδες οι «Πολίτες» έζησαν την πρώτη μελανί τους εμπειρία για την φετινή σεζόν, καθώς υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ από την Λυών. Οι Γάλλοι πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση έπαιξαν άψογα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και πλήγωσαν δις τους Άγγλους φεύγοντας από το Μάντσεστερ με τους βαθμούς της νίκης.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μέσα στην κακή βραδιά κατάφερε και βρήκε ένα λαμπρό… αστέρι, το οποίο δεν αποκλείεται να δώσει μελλοντικά οφέλη στην ομάδα του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τανγκουί Ντομπελέ, ο 21χρονος μέσος της Λυών που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του βλέποντας στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Το ρεπορτάζ του γαλλικού μέσου Le10Sport συνδέει άμεσα την Μάντσεστερ Σίτι με πιθανή κίνηση απόκτησης των δικαιωμάτων του Γάλλου μέσου, τονίζοντας πως δεν αποκλείεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα να δώσει εισήγηση στην διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να τρέξει την υπόθεση τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Ντομπελέ δεσμεύεται με συμβόλαιο 5ετους διάρκειας με την Λυών, το οποίο και υπέγραψε το πρόσφατο καλοκαίρι, ενώ εκτός από την Σίτι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και της εξίσου αγγλικής Τότεναμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ