aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ μάχη του Νικόλα... μάχη όλων των Κυπρίων!

Η μάχη του Νικόλα… μάχη όλων των Κυπρίων!

Ένας ακόμη συμπατριώτης μας υποφέρει. Ο Νικόλας διαγνώστηκε πρόσφατα με όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει άμεσα  η οικογένεια του να συγκεντρώσει το ποσό των 750.000 ευρώ, για να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής του.

Ο Απόλλων στηρίζει την προσπάθεια αυτή, αφού με ανακοίνωση του αναφέρει:

«Φίλοι του Απόλλωνα Λεμεσού, φίλοι συμπολίτες, ένας ακόμη συμπατριώτης μας χρειάζεται την δική μας στήριξη και συνοδοιπόρους για το ταξίδι ζωής το οποίο ΠΡΕΠΕΙ άμεσα να πραγματοποιήσει με προορισμό την Αμερική για να μεταβεί σε ειδικευμένο κέντρο. Ο Νικόλας διαγνώστηκε πρόσφατα με όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει άμεσα  η οικογένεια του να συγκεντρώσει το ποσό των 750.000 ευρώ, για να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής του.

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να δώσουμε ελπίδα και όνειρα ζωής στον 19χρονο Νικόλα. Να του δώσουμε την ευκαιρία να παλέψει τον δικό του αγώνα με τις ευχές όλων των Κυπριών να τον συνοδεύουν στην δύσκολη αυτή  του προσπάθεια. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η ανθρωπιά και η μεγαλοψυχία που μας χαρακτηρίζει ως λαός, θα κάνει και πάλι το θαύμα της. Στηρίζουμε ΑΜΕΣΑ με κάθε τρόπο τον Νικόλα μας».

Για περισσότερες πληροφορίες στους πιο κάτω συνδέσμους ή με τον πατέρα του 19χρονού Νικόλα, Κύριο Σάββα Θεολόγου στο 99-424444.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ