aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «Κυρία» δίπλα στην Ελλάδα…

Η «Κυρία» δίπλα στην Ελλάδα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δίνει στις 19:00 η Ανόρθωση. Φιλικό που γίνεται για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει της συνέχειας, μιας και δεν υπάρχουν πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Η Ανόρθωση κατάφερε να «σκοράρει» και κατά κάποιον τρόπο να κερδίσει το φιλικό 90λεπτο πριν καν ξεκινήσει. Και αυτό γιατί αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι στις δύσκολες στιγμές του Ελληνισμού είναι εκεί για να δείξει το ανθρώπινο της πρόσωπο και να προσφέρει όσα μπορεί στον συνάνθρωπο που υποφέρει.

Η Ελλάδα καίγεται, άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι έχασαν περιουσίες και η «Κυρία» προβαίνει σε μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων, προσφέροντας όλα τα έσοδα του σημερινού φιλικού στους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν από τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας (27/7, 19:00) στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος θα διατεθούν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε παράλληλα τον κόσμο για την ανταπόκρισή του σχετικά με τη συλλογή ρουχισμού και τροφίμων στο κατάστημα αναμνηστικών στη Λάρνακα και στο οίκημα Θεμιστόκλειο στη Λεμεσό. Τον καλούμε, εφόσον επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει, να βοηθήσει παρέχοντας γάζες, Betadin/Fucidin, παιδικές πάνες και μωρομάντιλα αντί ξηράς τροφής και ρουχισμού καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, αυτά έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τη δεδομένη στιγμή όσοι πλήγηκαν από τις φονικές πυρκαγιές».

Στο σημερινό φιλικό ο Ρόνι Λέβι έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ρικάρδο Λαβόρδε, αν και εφόσον κριθεί ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ