aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ κοινή φωτογραφία και η απόφαση της τιμωρίας

Η κοινή φωτογραφία και η απόφαση της τιμωρίας

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

«Νιώθουμε μεγάλη ανακούφιση, οι κόποι μας δεν πήγανε χαμένοι και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι», ήταν το αρχικό σχόλιο του αντιπροέδρου του Απόλλωνα, Φάνου Κιννή, ο οποίος μίλησε το μεσημέρι στον Active.

Για τη φωτογραφία με τους τρεις προέδρους ενωμένους: «Από τη στιγμή που θέλουμε να κάνουμε ένα κοινό γήπεδο, οι διαφορές πρέπει να μείνουν στην άκρη, πρέπει να έχουμε απόλυτη συνεργασία, να έρθουμε και οι τρεις πιο κοντά και η συνεργασία να θεωρείται δεδομένη».

Για το χρονοδιάγραμμα: «Είναι κάποιες διαδικασίες τις οποίες πρέπει να ακολουθήσουμε, υπάρχουν οι προσφορές που θα πάρουν δύο μήνες. Αν ξεκινήσουμε με βάση τα χρονοδιαγράμματα ίσως τελειώσει και ποιο γρήγορα το γήπεδο. Όμως αν το 2020 είμαστε στο δικό μας γήπεδο, θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το γήπεδο: «Οι αντίπαλοι μας έχουν πλεονέκτημα στο Τσίρειο, ειδικά οι ομάδες που έχουν κόσμο. Όταν παίζουμε στη Λεμεσό είναι σαν να παίζουμε σε ουδέτερο γήπεδο, αφού οι κερκίδες είναι μοιρασμένες».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πήραμε πολύτιμες ανάσες τις προηγούμενες δύο εβδομάδες».

Ξεκινάνε μαζεμένα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη: «Είναι δύσκολο το πρόγραμμα που έρχεται. Οι ποδοσφαιριστές γέμισαν μπαταρίες, όμως δεν έχουμε έγνοια γιατί το ρόστερ μας είναι πάρα πολύ μεγάλο και όποιος κληθεί να αγωνιστεί θα το κάνει επάξια».

Για το σκεπτικό της απόφασης της τιμωρίας του Σοφρώνη Αυγουστή: «Από τη στιγμή που δεν έγινε δεκτή η έφεση μας, τότε είναι σεβαστή η απόφαση, θα τον στερηθούμε για δύο αγωνιστικές και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί για να μην δίνουμε σε κανένα το δικαίωμα να μας τιμωρεί».

Πώς κρίνουν τα όσα γράφτηκαν για την απόφαση: «Αυτό το θέμα έκλεισε, είπαμε τη θέση μας, από τη στιγμή που κάναμε έφεση και δεν δικαιωθήκαμε πάμε παρακάτω».

Για τον Ρομπέρζ: «Ήταν επόμενο αφού δέχθηκε απευθείας κόκκινη».

Για το ότι οι οργανωμένοι θα απουσιάζουν από το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να δούμε, είμαστε η πρώτη ομάδα που πληρώνει αυτό το μέτρο, στην πορεία θα συμβεί και σε άλλες ομάδες και πιστεύω ότι εκείνες που θα έχουν ζημιά είναι οι ίδιες οι ομάδες. Υπάρχουν πολλά μέτρα που μπορούμε να πάρουμε και να μην έχουν ζημιά τα σωματεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ