aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η φανέλα να συνδυαστεί με τίτλους»

«Η φανέλα να συνδυαστεί με τίτλους»

Με… μοντελάκια τους Μάγκλιτσα, Βασιλείου, Κυριάκου, Ντα Σίλβα, Πέδρο και Σακέτι, ο Απόλλων παρουσίασε σήμερα στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι τις νέες του εμφανίσεις, μάρκας Puma. Μπλε με άσπρο η πρώτη εμφάνιση, ενώ η δεύτερη θα παρουσιαστεί στις 13 Ιουλίου με εμφάνιση έκπληξη.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος είπε τα ακόλουθα: «Όπως γνωρίζετε θα αγωνιστούμε με την Ζάρια Μολδαβίας. Θα διοργανώσουμε πτήση τσάρτερ για Μολδαβία και λεπτομέρειες θα πούμε τις επόμενες μέρες. Θα παρουσιάσουμε σήμερα την πρώτη μας εμφάνιση. Την δεύτερη θα την παρουσιάσουμε στον αγώνα με την Ζάρια στις 13 Ιουλίου».

Μετά μίλησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δάκης Μαυρουδής: Οι νέες εμφανίσεις θα είναι μπλε και άσπρο. Η φανέλα του Απόλλωνα είναι μοναδική ανά το παγκόσμιο. Την δεύτερη την φυλάμε για έκπληξη. Ευχαριστώ τον κ. Χαραλάμπους της Sports win για την παραχώρηση των φανελών».

Ακολούθως μίλησε το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος είπε τα ακόλουθα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε».

Τέλος, μίλησε ο Πέτρος Χαραλάμπους εκ μέρους της εταιρίας  Puma: «Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα για την συνέργασία. Είμαστε ικανοποιημένοι και θα επεκτείνουμε την συνεργασία για ακόμα δύο χρόνια. Η φανέλα του Απόλλωνα συνδυάζει τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας. Η εταιρία μας έχει συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα του αθλητισμού και ελπίζουμε αυτή η φανέλα να συνδυαστεί με τίτλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ