aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ εξέλιξη με το «θείο βρέφος» και το ντέρμπι

Η εξέλιξη με το «θείο βρέφος» και το ντέρμπι

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για την καυτή έδρα από τους Ανορθωσιάτες: «Και εμείς το αναμένουμε αυτό και είμαστε χαρούμενοι. Είναι ότι καλύτερο να γίνονται παιχνίδια μπροστά από πολλή κόσμο. Ελπίζουμε ότι και η δική μας κερκίδα θα είναι γεμάτη κόσμο. Επαναλαμβάνω είμαστε χαρούμενοι που θα γίνει τέτοιο παιχνίδι σε γεμάτο γήπεδο μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων. Είναι σημαντικό για όλη την ομάδα, το είπε και ο προπονητής, ζητούν την στήριξη του κόσμου για να βοηθήσει την ομάδα».

Για το γεγονός ότι είναι δύο ομάδες με τις καλύτερες άμυνες: «Μιλάμε για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες. Μέσα στο 90λεπτο κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Μια φάση μπορεί να είναι αρκετή για να αλλάξει το παιχνίδι. Ελπίζουμε η ομάδα μας να είναι όπως την θέλουμε».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Γεωργίου, οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή. Μέχρι το απόγευμα θα ανακοινωθεί  και η αποστολή».

Για το «Αντ. Παπαδόπουλος» (σ.σ. έδρα της ΑΕΛ στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια): «Είναι η έδρα της Ανόρθωσης. Το ότι έχουμε παίξει το καλοκαίρι είναι σημαντικό, αλλά αυτή τη φορά θα είναι γεμάτο από φίλους της Ανόρθωσης, θα είναι διαφορετικό. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την συνεργασία που είχαμε και αυτό το καλοκαίρι».

Για το αρχικό σχήμα της ΑΕΛ: «Θα το δούμε αύριο αυτό. Κάθε εβδομάδα κάνει αλλαγές ο προπονητής και όλα τα παιδιά πάνε πολύ καλά. Αυτό είναι σημαντικό γιατί δείχνει ότι είναι σε επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και ο προπονητής έχει λύσεις από τον πάγκο, υπάρχει βάθος στην ομάδα».

Για τον Ντόσα Ζούνιορ: «Είναι μια επιλογή από τις 26 του Μπαλταζάρ. Είναι θέμα του προπονητή, είναι καλά ο Ντόσα, κάνει έξτρα πρόγραμμα, αλλά είναι καλά. Είναι έτοιμος».

Για τον Γιάννη Γερολέμου: «Δυστυχώς ο Γιάννης τραυματίστηκε και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Έχει επιστρέψει από χθες στην Κύπρο και ήταν στην χθεσινή προπόνηση».

Για το δείπνο και την παρουσία του προέδρου στην προπόνηση: «Ήταν και χθες στην προπόνηση και σήμερα. Πάντα θέλει τη νίκη ο πρόεδρος (σ.σ. απάντησε σε σχετική προπόνηση). Κι άλλες φορές ήρθε απλά τώρα επειδή έχουμε ντέρμπι βγήκε προς τα έξω. Είναι πάντα κοντά στην ομάδα και το έχουμε πει πάρα πολλές φορές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ