aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ… έτοιμη την ενδεκάδα και ο Σισέ

Η… έτοιμη την ενδεκάδα και ο Σισέ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Ρόνι Λέβι φαίνεται ότι έχει καταλήξει -σε μεγάλο βαθμό- στη ραχοκοκαλιά της ενδεκάδας του. Τουλάχιστον για τις πρώτες αγωνιστικές. Οι παίκτες που χρησιμοποιεί στα φιλικά ενδεχομένως να είναι και η ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στις 20 Αυγούστου. Η απουσία του Ράγιος από το αρχικό σχήμα των φιλικών οφείλεται στο γεγονός ότι κουβαλά τιμωρία από τη λήξασα σεζόν. Εκτιμάται ότι μόλις εκτίσει την ποινή του θα είναι ενδεκαδάτος με ρόλο οργανωτή.

Στη μεσαία γραμμή πρώτο βιολί αναμένεται ότι θα είναι ο Σιβού, ο οποίος στο προχθεσινό φιλικό είχε άλλη μία καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο. Χάρηκε, μάλιστα, ιδιαίτερα το γεγονός ότι του δόθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την  αποχώρηση του Βίκτορ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη σχετική του ανάρτηση στα Social Media.

Ο Γκάντσεφ κερδίζει έδαφος ως «8άρι» αν και ο Βίκτορ χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Λέβι προηγείται στη «μάχη» για παρτενέρ του Σιβού. Πολλά βέβαια εξαρτώνται από το σύστημα που θα ακολουθεί ο Νιγηριανός, με ένα ή δύο καθαρούς επιθετικούς. Κόντρα στον Εθνικό ενθαρρυντικά μηνύματα έστειλε και ο Ντουγκλάο, ο οποίος δείχνει να δένει μαζί με τον Σίντελφελντ στο κέντρο της άμυνας.

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα γίνει η πρόβα τζενεράλε της «Κυρίας» για τη νέα περίοδο. Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, μεθαύριο, θα υποδεχθεί τον Άρη για το -πιθανότατα- τελευταίο φιλικό. Όπως ανακοίνωσε ο Άρης, η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20.00. Θα είναι μία καλή ευκαιρία για τους φίλους των κυανόλευκων να «ζεσταθούν» ενόψει της πρεμιέρας που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Αυγούστου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Εν τω μεταξύ, σύντομα αναμένεται στην Κύπρο ο Σεκού Σισέ. Ο Ιβοριανός επιθετικός, οποίος έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την Ανόρθωση, δεν ήλθε ακόμη επειδή προέκυψε ένα θέμα με τα λεφτά που του χρωστάει η τέως ομάδα του Αζαξιό και πλέον θα οριστεί νέα ημερομηνία για τα τυπικά της ολοκλήρωσης της μετεγγραφής του. Ιατρικές εξετάσεις, υπογραφή συμβολαίων, φωτογραφίες και ανακοίνωση. Πιστεύεται ότι ο Σισέ θα δώσει  βάθος στην επιθετική γραμμή των κυανόλευκων, αφού στα 32 του χρόνια έχει πολλές εμπειρίες, ιδιαίτερα από τη θητεία του στην Ολλανδία, για μια δεκαετία στη Ρόντα και στη Φέγενορντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ