aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ... επανάσταση της Μπράντφορντ

Η… επανάσταση της Μπράντφορντ

Στο παιχνίδι με τη Μπέρι για τη φάση των ομίλων του Checkatrade EFL Trophy, η Μπράντφορντ αντικατέστησε τον τερματοφύλακά της μόλις έπειτα από τρία λεπτά αγώνα, κάνοντας έτσι την αρχή μιας… επανάστασης που σχεδιάζουν οι ομάδες των χαμηλότερων επαγγελματικών κατηγοριών στην Αγγλία, στη συγκεκριμένη διοργάνωση!

Οι κανονισμοί του θεσμού, αναφέρουν ρητά πως κάθε ομάδα θα πρέπει να χρησιμοποιεί στην αρχική της ενδεκάδα, πέντε ποδοσφαιριστές που είτε είχαν αγωνιστεί στο αμέσως προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, είτε επρόκειτο να παίξουν στο αμέσως επόμενο ματς, είτε είναι εκείνοι με τις περισσότερες συμμετοχές.

Οι σύλλογοι των Λιγκ1 και Λιγκ2 έχουν πάρει… πολύ στραβά τον συγκεκριμένο όρο, αφού πρόκειται για τουρνουά στο οποίο μάλλον δεν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και δεν θέλουν να παρατάσσουν τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές.

Έτσι, η Μπράντφορντ, σε μια κίνηση… επανάστασης και έκφρασης της απόλυτης αντίθεσής της, αντικατέστησε τον βασικό της πορτιέρο, Κόλιν Ντόιλ, έπειτα από μόλις τρία λεπτά αγώνα απέναντι στη Μπέρι, το βράδυ της Τρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ