aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ενίσχυση και ο... κίτρινος πυρετός

Η ενίσχυση και ο… κίτρινος πυρετός

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σιγά-σιγά ο Ρόνι Λέβι αρχίζει να ξεχωρίζει κάποιες περιπτώσεις επιθετικών ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν και σύντομα θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Στόχος είναι, ο παίκτης που θα έρθει, να βρίσκεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όσο γίνεται πιο σύντομα για να μην αργήσει να προσαρμοστεί και να προσφέρει το συντομότερο.

Βέβαια, αυτό που προέχει είναι να αποτελεί μία καλή επιλογή, ικανή να δώσει το εύκολο γκολ που απουσιάζει από το ρεπερτόριο της «Κυρίας». Αν βρει ένα τέτοιο παίκτη ο Ισραηλινός τεχνικός θα λύσει ένα τεράστιο πρόβλημα. Στόχος είναι να αποκτηθούν δυο επιθετικοί με τον ένα να μπορεί να δώσει βοήθειες και στα «φτερά».

Απ’ εκεί και πέρα, αρκετοί παίκτες του Λέβι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μη χάσουν το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Για παράδειγμα οι Ζοάο Βίκτορ, Σίλντενφελντ, Καλό και Ράγιος είναι στο όριο και όποιος δεχθεί κάρτα με τον Άρη θα απουσιάζει στο μεγάλο ντέρμπι. Και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει με τίποτα ο Λέβι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ