aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ενίσχυση και η αντίστροφη μέτρηση

Η ενίσχυση και η αντίστροφη μέτρηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η απόκτηση ενός ακόμη μέσου αποτελούσε αδήριτη ανάγκη για τον Απόλλωνα. Ο Βραζιλιάνος Άλεφ ντο Σάντος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα και έρχεται για να προσφέρει άλλη μία επιλογή στον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος πέραν των Σατσέτι, Χ. Κυριάκου και Ρέινολντς δεν είχε άλλη επιλογή ανασταλτικών μέσων. Τώρα, αυτό που μένει είναι άλλη μία προσθήκη στα άκρα της επίθεσης, εκτός και αν προκύψει κάτι που ν’ αναγκάζει την τεχνική ηγεσία να κινηθεί προς άλλη κατεύθυνση. Υπάρχουν, πάντως, δύο κενές θέσεις στον κατάλογο Α’.

Οι κυανόλευκοι είναι σχεδόν πλήρεις σε όλες τις γραμμές και θεωρητικά είναι έτοιμοι να μπουν στη μάχη των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους. Στο τελευταίο φιλικό με τη Ραπίντ, από την οποία ο Απόλλων έχασε με 1-2, ο Κύπριος τεχνικός έδειξε σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις του, χρησιμοποιώντας από την αρχή αυτούς που υπολογίζει να επενδύσει στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της άλλης εβδομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βάλε, ο Ρομπέρζ με τον Γιούστε αποτέλεσαν το αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα ήταν ο Πέδρο (δεξιά) και ο Σαντάνα (αριστερά). Ο Σατσέτι, ο Χ. Κυριάκου και ο Ντα Σίλβα αποτέλεσαν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Ο Μαγκλίτσα ήταν στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα οι Ζελάγια, Πίττας. Αυτή μάλλον θα είναι και οι 11 που υπολογίζει να ξεκινήσει την άλλη Πέμπτη στο «ΑΕΚ Αρένα», στην αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Χρόνο συμμετοχής πήραν ακόμη οι Χατζηβασίλης, Καρώ, Ρέινονλτς, Ψύχας, Λ. Κυριάκου και Σίλβα.

Έτοιμος ο Απόλλων δεν θα είναι στον βαθμό που θέλουν όλοι, όμως είναι και θέμα χρόνου μέσα από τα επίσημα παιχνίδια να βρει την ταυτότητά του. Στην Αυστρία οι ποδοσφαιριστές δεν χαλάρωσαν ούτε στιγμή, ενώ απ’ εδώ και μπρος θα αλλάξει και ο τρόπος προπόνησης, με τον Αυγουστή να δίνει περισσότερη σημασία στην τακτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ