aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ευχή του Κώστα Φορτούνη για τον Ιωάννη Κωστή! (vid)

Η ευχή του Κώστα Φορτούνη για τον Ιωάννη Κωστή! (vid)

Το παρών του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 ετών λειτουργίας του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λάρνακα έδωσε ο αρχηγός των Πειραιωτών Κώστας Φορτούνης. Ο σύνδεσμος του Ολυμπιακού στην Λάρνακα συμπληρώνει αισίως 20 χρόνια λειτουργίας και με αφορμή αυτό το σημαντικό γεγονός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο Φορτούνης, ήλθε σε επαφή με κάποια ΜΜΕ που έδωσαν το παρών τους στο Ammos Beach Bar στην παραλία Μακένζυ όπου έγιναν οι εορταστικές εκδηλώσεις το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ιωάννη Κωστή, ο οποίος από τον ερχόμενο Ιούλιο θα ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη απάντηση-διάψευση από Νέα Σαλαμίνα για το θέμα Κωστή και Κισσαμικού!

«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, κάτι άκουσα τώρα τις τελευταίες μέρες και μακάρι το παιδί να έρθει στην ομάδα και να ενταχθεί και να παίξει όσο πιο γρήγορα μπορέσει. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγάλες και εμείς θα τον υποδεχθούμε για να μπει σιγά – σιγά στην ομάδα. Μακάρι το παιδί να δουλέψει, να προχωρήσει και να παίξει στον Ολυμπιακού», είπε ο Ελλαδίτης άσος ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για κάποιους μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού το καλοκαίρι που μας πέρασε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ