aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ έχθρα Αζερμπαϊτζάν – Αρμενίας κρατά εκτός αποστολής τον Μιχιταριάν

Η έχθρα Αζερμπαϊτζάν – Αρμενίας κρατά εκτός αποστολής τον Μιχιταριάν

Ο Χένριχ Μιχιταριάν δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Άρσεναλ για το παιχνίδι κόντρα στην Καραμπάχ και οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί. Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός δεν είναι ούτε τραυματίας, ούτε κουρασμένος, ούτε εκτός πλάνων του Ουνάι Έμερι. Ο λόγος που δεν θα ταξιδέψει στην Αρμενία είναι για την ασφάλειά του.

Συγκεκριμένα, η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν έχουν εχθρικές σχέσεις, καθώς η περιοχή του Ναγκόρνο Καραπάχ ανήκει στους κράτος του Αζερμπαϊτζάν, αλλά διεκδικείται από την Αρμενία, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της περιοχής είναι αρμενικής καταγωγής. Μάλιστα, απαγορεύεται στους Αρμένιους η είσοδος στο Αζερμπαϊτζάν.

Σε ειδικές περιπτώσεις γίνονται εξαιρέσεις και αυτό θα μπορούσε να συμβεί και με τον Μιχιταριάν. Ωστόσο, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, φέρεται να αποφάσισε να μην πάει, με την θέση της Άρσεναλ να είναι ότι «η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα». Άλλωστε, ο Μιχιταριάν δεν είχε ταξιδέψει πάλι στο Αζερμπαϊτζάν το 2015, όταν η Ντόρτμουντ, όπου αγωνιζόταν τότε, αντιμετώπιζε την Γκαμπάλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ