aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ανόρθωση χρειάζεται χρήματα και όχι απλά «σωτήρες»

Η Ανόρθωση χρειάζεται χρήματα και όχι απλά «σωτήρες»

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Για ακόμα μία χρονιά η Ανόρθωση αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά -αυτή τη φορά- και διοικητικά.

Στα μάτια του κόσμου η αλλαγή και η μετάβαση στη μετά-Πουλλαΐδη εποχή είναι η μοναδική λύση, ωστόσο -στην πραγματικότητα- αυτό δεν ισοδυναμεί και με σωτηρία για την “Κυρία”.

Από τη στιγμή που ο Χρίστος Πουλλαΐδης επιθυμεί να αποχωρήσει πρώτιστο ζητούμενο είναι η έλευση χρημάτων στο ταμείο του συλλόγου της Αμμοχώστου.

Στα αυτιά μπορεί να ηχεί καλά η έλευση ενός ή και περισσοτέρων ατόμων που θα έχουν το χαρακτηρισμό του “σωτήρα” ή του “Μεσσία”, όμως χωρίς λεφτά δεν μπορεί να προχωρήσει η εταιρεία, που έχει και την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, μόνο εάν υπάρξει έλευση χρημάτων, οργάνωση σε όλους τους τομείς και δουλειά μπορεί να ορθοποδήσει ο σύλλογος.

Σε αντίθετη περίπτωση, η έλευση και μόνο “σωτήρων” δεν θα διαφοροποιήσει τη διαμορφωθείσα κατάσταση, αφού απλώς θα υπάρξει αλλαγή προσώπων και τίποτα παραπάνω.

** H oνοματολογία μόνο ζημιά μπορεί να κάνει αυτή την ώρα, από τη στιγμή που τίποτα δεν είναι δεδομένο. Από τη μία θα “φθαρούν” οι τυχόν ενδιαφερόμενοι κι από την άλλη ο κόσμος θα απογοητευτεί, αφού οι ελπίδες για να δει και πάλι την αγαπημένη του ομάδα όπως την ονειρεύεται ίσως αποδειχθούν φρούδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ